CITARASA RINDUAN

Tuesday, October 12, 2010

award dari aeini at home


Salam malam selasa….hari nie aku ingin mengucapkan salam rindu untuk blogger aeini…seorang blogger yang telah memberikan award kepadaku pada 2 oktober…

Maaf atas kelewatan ayu memanjangkan award ini…disebabkan kesibukkan di citarasa rinduan…ku harap beliau memahami…

Suka sangat dapat award ini….tanpa membuang masa yang agak panjang jom kita ambil award ini sambil menyettalkan syarat-syarat yang telah diberikan….

1.write 5 interesting fact about the person who give u this award

    • seorang blogger yang berasal dari negeri sembilan,,,ku tiak namanya aeini
    • suka ke blog beliau yang penuh dengan resepi masakkan
    • seorang isteri yang sekarang menetap di terengganu, mengikut suami tersayang
    • first time mengenalinya disebabkan beliau sedang mengusahakan menguruskan badan dari slim word
    • tak silap, aeini ada family di area kluang johor?...tak gitu..hehehehe

2.write down 10 interesting fact about youself and you hobby

· blogger dari selatan tanahair-tiak namaku ayu

· punya hubby yang paling cool en zalie empunya badan…punya,seorang anak ku gelar umai

· suka kawan-kawan yang tak pernah kisah akan latar belakang sesorang..

· suka ambil berat tentang seseorang bila dah saling percaya mempercayai

· adik beradik 5 orang aku yang ke 2…semua anak saudaraku tiak ku mak ngah…

· aku suka bersukan..lebih-lebih jogging dan berlari

· aku suka melayari internet..lebih-lebih blogging, sebab semua blogger yang ku kenali amat baik hati

· aku suka tanam sayuran, itu hobby yang banyak kesabaran

· tak pandai menjahit atau menyulam..tapi aku suka tempah kat orang….

· Aku suka baca novel alaf 21…walaupun ramai kata aku novelis…aku tak kisah..sekurangnya aku tabik spring pada penulis novel dimalaysia…

3).pick your most 10 deserving recipients and describe them

- sudi-sudi ambil award ini yer, sahabat blogger yang ingin ku panjangkan award ini adalah:-

1. awe

2. cikgu isza

3. kella

4. dana

5. eelobor

6. kak ct zaleha

7. kalam hati

8. iznulmuazim

9. ana sekodeng

10. azeeyatin

salam sayang dari citarasa rinduan…ayu sayang korang semua.....jangan terasa andai ada blogger yang tak dapat ya...sebab ada award yang lain sedang menunggu...malam nie aku ambil award dengan baju kelawar cintaku diatas kamar..heheheheh

12 ulasan:

aeinio said...

tq ayu..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nampak menarik...

Nur Hawa Mohd Zin said...

tq kak..heheh..nak kena buat tag ni ek...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

aeini--
terima kasih diatas kesudian awak baca entry ini...
seiklasnya nak tahu juga,,betul ker?...apa yang kita tulis ttg diri awak?...

brutal solo--
nanti ayu serah award yang lain yer


awe--
hihihihi..wajib buat tau..kalau tak sis akan panggil putra katak lamar awak.hehehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

make sure ensem tau kak..heheh

kella said...

tima acih! tima acih!

Kalamhati said...

erkk mekasih kak..terharunya..huhu..

Kalamhati said...

kenan buat entry pasal award ni ek kak..hehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

awe--
hensem.?heheheheeh


kella--
sama-sama.,if tak ada kerja...amik dan angkat award eik...bubuh dalam blog

kalam hati
sama-sama...kak suka blog kamu.....bab entry ini...cukuplah kalau kamu ambil dan tepek dalam blog...tak ambil syarat pun tak apa..tujuan award niekan....tag member blog...agar hubungan berpanjangan dan berkekalan..

Kalamhati said...

huhu maceh kak..=)

aeinio said...

serkap jarang kerr... hehehehe ada masa nnt ain singah kedai ayu...

azzey said...

Siti Ruhayu: tq once again ayu!