CITARASA RINDUAN

Friday, October 15, 2010

JOM JOIN GIVEAWAY JOM SLIM ALA ALINAC LOVER




follow blog Alinaclover. - done
-terbuka kepada semua jantina (lelaki/perempuan)- sudah semestinya wanita

-buat satu entri kenapa anda mahukan product slimming ni- alinac.....entry khas untuk contest nie, kak ayu buat ala-ala gurindam atau pantun...kena lah kamu ikut intonasi ala-ala bersyair pun boleh.....



Badanku…memboyak dah macam tayar lori…

Seluarku ketat dah tak muat nak disarung lagi…

Bila aku gayakan baju kebaya atau baju taletabii..

Dah macam nangka kena sarung dari atas pokok lagi…


Bila aku temukan cinta sejati

Bukan my love atau my hubby

Ini benda baik harus aku cubai.

Tak payah nak senam atau berlari


Akhirnya aku temui cinta sejati

Produk baik dari dalam negeri

Tak payah keluar modal hanya tulis entry

Hah apa lagi…jom join giveaway “JOM SLIM ALA ALINAC LOVER” rugi korang tak ikuti…




-tampal gambar :: GIVEAWAY "JOM SLIM ALA ALINAC LOVER" :: pada entri tersebut dan juga sidebar anda.-done

-tinggalkan link anda pada komen di entri ini-done

-Tarikh tutup 22 Oktober 2010 pada pukul 12 malam.

-Pemenang akan dipilih secara rawak dan akan diumumkan pada 23 Oktober 2010

-Hadiahnya..sudah tentu dapat satu set produk slimming di atas :)

Ewah…..malam nie aku layan contest giveaway si alinac lover….first time aku join contest selepas en zalie sembuh…

Tapikan. Bab slim nie…memang tak boleh nak tipu…wanita atau lelaki..semuanya punya keinginan nak kurus…hanya malas atau tak nak berusaha ke arah itu…

Untuk korang yang nak join contest nie…jangan malu-malu….ini contest yang paling senang aku join…

Nak menang?...kena buat entry yer…..macam aku dah buat nie…so apa lagi…..klik sini

10 ulasan:

norhidana said...

wah2... bagus nih kak...
kak meh tgk asam pedas dana, maklum baru rajin nk msk

norhidana said...
This comment has been removed by the author.
alinac lover said...

thanks kak..

sungguh suuwwwwit pantun tu..

saya dok tergelak dari td ni..hhehe

gud luck! terharu ni :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

dana..
terima kasih selalu ingat kat kak....
ada award untuk kamu sayang

sis jenguk yer...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

alinac--
welcome my dear....but sis memang suka hearder kamu...like princess menghadap mirror...

Lelord said...

pheeeweeettt....

cikgu isza said...

eh2.. ayu,
dah cekeding dah tu..
tapi kan.. kalau menang... pas kat saya yer..
baru berbaloi...
:D

alinac lover said...

kak..tahniah!! anda terhebat~ hehe

http://www.alinaclover.com/2010/10/keputusan-giveaway-jom-slim-ala-alinac.html

alinac lover said...

btol la kak..akak la pemenang tu.bila nk anta detail ni..xnk hadiah ke? hehe

AngahSayang2314 said...

hai kak tahniah hehehe..

angah dtg jd kawan akak jom kita tukar2 link

i follow hehehe