CITARASA RINDUAN

Tuesday, October 19, 2010

demam sekejap angkara si cholo dan si jenna

Staiyway to heaven..mood tenovela Filipina masih menebal dari hatiku..wah… I like….menonton cerita nie..membuatkan aku senyum sorang-sorang….adik ipar aku dah terjebak sama…..hahhahaha….rosak-rosak kalau feeling romantic nie..

Aku dah tak sabar nak menunggu episode hari nie….sure kalau ramai pelanggan, aku tak senang hati….mata, ala-ala belangkas…asyik lirik kat tv…..(demam lah sekejap…)

Mana tak demam beb, episode hari khamis hari tu..si jenna dan cristian dah tak jadi nak khawin..peeeh…lepas sesak nafas sekejap…..ingat episode hari tu, nak sambung ke hari isnin..nasib lah dapat tonton kesudahan perkahwinan tak menjadi mereka… hahhahaha

Tapi yang buat aku menanti dengan penuh debaran……episode semalam (isnin 18 hb oktober)……lepas si jenna kena tuduh gelapkan wang 3 juta peso..si kakak tirinya a.k.a tunang cholo terlanggar pula si jenna nie………………alahai…………….nak tahu juga kesudahannya…

PS: Kira 1…2….3…sama-sama, dah nak start citer tu?... nak dekat jam 3 petang kan?.....

1 ulasan:

Kalamhati said...

huhu ngatkan demam btol...=p