CITARASA RINDUAN

Sunday, October 17, 2010

PENTING.....KHAS UNTUK PELANGGAN SETIA CITARASA RINDUAN..

Pengumuman….mulai 17 hb oktober 2010…citarasa rinduan akan beroperasi seperti biasa pada :-



Hari:Sabtu- Khamis

Masa:7 Pagi – 11 malam..



Kepada semua pelanggan citarasa rinduan….terima kasih kerana menjamu selera di kedai kami..

Manakala, untuk tempahan paste bandung…untuk setiap penghantaran post laju akan bermula pada 25 oktober 2010…terima kasih diatas setiap pesanan anda…salam sayang dari ayu citarasa rinduan..

6 ulasan:

azzey said...

Siti Ruhayu: Klau ada peluangnk terjah ke sana......CITARASA RINDUAN

K.Nor said...

bila agaknya boleh g menjamu selera kat citarasa rinduan ni ya.. :)

eelobor said...

nak pes untuk mee bandung, boleh pos?

norhidana said...

time kasih puan tokey... kak, dana mcm nk try je paste mee bandung tu... camne ek caranyer... msti sedap nih

Zaidah said...

bleh tak klu akak order paste bandung tu...

kella said...

Selamat berniaga dengan jayanya kak ayu... bila kita nak ke belah sana pun tak tahu lah.. panjang umur murah rezeki mungkin kita kan bertemu.. :)