CITARASA RINDUAN

Saturday, October 30, 2010

testimoni produk slim giveaway alinac lover..

Testing…………

First time menggunakan produk slim alinac lover, ala produk yang aku menang giveaway tempohari..

Hari ini, lepas umai lena…aku try ko……….mandi dengan menggunakan sabun slimminh the natural essence soap anti-cellulite

Kata yong, aku perlu gunakan sabun ini semasa mandi….mula-mula kena gosok kepada permukaan kulit yang kita tak suka ( ala yang terlondeh sana sini tu…..ehehehehhe)

Gosok sampai keluar buih tau…..

Tak ada rasa apa-apa pun..bau pun sedap….perisa orange gitu……aku apa lagi…dimana ada part yang aku rasa tak cantik…aku lumur ko………..hahahahahah….kan free..guna selagi puas hati…

******************************************************************888

Siap mandi…aku cuba krim pulak…namanya natural essence hot & gel for burning of fats and anti- cellulite

Peeeh…………harumanya memang best, still sama…orange ko….kalau kuih dah aku telan……ahaks…

Aku ingat kata-kata si yong..bubuh sikit-sikit, nanti silap bubuh…sure berendam…aku letak sikit-sikit kat part yang sewaktu dengannya..

Aku ikut arah lawan jam..(ini idea aku sendiri..mana tau berkesan….ehehheeh)

Adeh….

Adeh….

Panas ko………………..hangat…..membara…memang terasa kepanasan krim ini..walaupun bubuh sikit kesannya terasa ko…………

Okey…ini hari pertama 30 oktober 2010 aku gunakan produk slim yang yong bagi kepada aku….

Sekarang berat badanku 61.5 kg….

Kita tunggu 5 november 2010,…seminggu lagi..berapa berat badanku selepas tarikh tersebut?

PS: mana tau…boleh kurus selepas ini………….hilang 1 kg pun okey kan????

6 ulasan:

Lelord said...

ekekekeke ayu patutnya boh gambo sblm pas seminggu gambo selepas lak

MamaFaMi said...

Wahhh cam best je ni.... Tak pe, Ayu wat dulu, kalau berkesan... I follow... ahahaha...

cikgu isza said...

tak turun pun takpe asalkan ukur lilit tu berkurangan.. :)

alinac lover said...

haha..akak buat ukur lilit juga..kalo x trun berat pon..shape body msti berubah!

lg ramping dr sebelum nyer :)

zati said...

wowww..cam best je, tak sabar nak tunggu entry keputusannya hik, boleh beli nie hahak *badan dah kecik, agy mau kecik ka??* :))

azzey said...

Siti Ruhayu: amik gambor sebelum & slps k!