CITARASA RINDUAN

Saturday, October 16, 2010

rancangan baru.....pengenalan MARI MENARI

JANGAN DICUIT, NANTI MELATAH!

http://www.astro.com.my/marimenari/

Mari menari, eik itu bukan rancangan sehati berdansa ker?…wah…nampak sangat aku dah ketinggalan rancangan hiburan dalam channel astro…

Tak apalah…janji malam nie aku dapat lihat sambil blogging ke blog kawan-kawan….sebenarnya en zalie yang dok layan 100%...aku biasalah..lagi suka menghadap lappy….

Hasil dari pemerhatian aku, mari menari nie..konsep sama jer…Cuma peserta dah tak tumpu pada pasangan suami sangat macam sehati bendansa….okeylah tu kan.....terdiri dari adik beradik...suami isteri, anak dan bapak dan lain-lain...

Tadi lihat 2 peserta menari…adeh..masih kaku…first time menari kot…tak apa...boleh di asah lagi bakat yang ada

Eik..ada juri era fazira, lisdawati,pelakon kacak si zul pun ada lah….bagus-bagus…kiranya dapat tukar pendapat, pelakon zul pun tak silap pakar dalam bab teater dan pentas..sure rancangan nie bertambah meletop….


PS: aku nie tak terro bab menari...menari dalam citarasa rinduan dengan kuali periuk bolehlah..

6 ulasan:

azzey said...

Siti Ruhayu: x sempat tgk td.....asyik blogging je...he3.

eelobor said...

baca blog kekawan gak, sesekali ada gak jeling kat tv sbb orang rumah dok layan gak td

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

azzey--
rezeki ayu kot...berblogging sambil temankan en zalie menonton...
tapiakan..mmg best dari sehati berdansa

eelobor--
samalah...hehehehe

alinac lover said...

yong x tgk pon..tv pon kdg2 je tgk..hehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

yong...

kak ayu niekena lah tunaikan tanggungjawab dgn en zalie..

tu y temankan dia tgk tv,,,sambil berblogging...jadi peneman dia

Lelord said...

uhuhuhu sini xde astro