CITARASA RINDUAN

Thursday, October 28, 2010

yong............kakak ko dah dapat hadiah giveaway slim ala alinac lover...heheheheheh...


Pin….pin…..

"Eik, ada parcel untuk puan ayu"….pekik posmen kat atas motor….



Aku sedang menyiapkan 4 kuali masakkan tengahari…ada asam pedas ikan kaci dan ikan pari..ayam masak kari, urap pucuk ubi dan ikan gelama masak kicap…lain-lain masakkan dah siap atas cabinet makanan…hari nie, alhamdullilah..walaupun 2 orang pekerja tak kerja..namun kerja-kerjaku berjalan dengan lancar…jam 10 pagi…masakkan dah siap ko……



Peeh…..tersengih aku sorang-sorang…ini mesti hadiah giveaway yang aku menang …ala…giveaway slim ala alinac lover….hehehheheheh happy….gile..kalau korang lupa aku ada menang giveaway tu..marilah baca kat sini…dan disini keputusan yang aku dah menang....

Ini pun sedang menaip tersenyum-senyum..membayangkan tak lama lagi….kalau diizinkan tuhan…pasti aku akan slim…………..sure yong boleh angkat aku jadi model untuk semua produk dia…boleh kan yong?...hahahahhaha

Apa pun terima kasih yer yong, ko bagi kak hadiah free…suka banget akan hadiah ini…..tapikan, tolonglah terangkan kat kakak ko ni….macamana nak gunakkan produk itu????????

Pada yang berminat nak membeli pelbagai produk yang ada dijual..jom pergi ke blog http://www.alinaclover.com/




PS: kita lihat keberkesanan produk yong..mana tau…ramai nak slim ala aku pulak..hehehehehehhehheh (poyo sungguh)

11 ulasan:

My Little Diary said...

he3x... semoga stay slim...


entry terbaru "anak jantan"

honey amour said...

dear..i tag u kat my blog :)

Lelord said...

hihihihi x sabau akak nak tgk makeover

azzey said...

Siti Ruhayu: he3....keep fit yeah!

p/s: terliur baca nama2 menu masakan tu! hu3..

kella said...

kak ayu, kita tengah lapo nih.. sungguh! bila kita nak makan masakan kak ayu nih ya...

cikgu isza said...

ayu guna ikut caranya yang betul tau.. kalau berkesan boleh kita pakat2 guna.. :)

alinac lover said...

haha..thanks for the entry.

sabun tu akak pakai ms mandi ya..
sapu ke tmpt yg dikehendaki hingga berbuih..then biar selama beberapa minit.lg lama lg bgus..pastu bru bilas..

krim nyer pakai masa mandi bole, sblm tido bole..ms dtg period pon oke..sbb panas sgt..

krim ni pakai sket2 je tau..jgn byk sgt...kang tlebih panas kena pulak berendam dlm baldi.hehe

yg lotion vitamin c tu pakai slepas hbis krim sebotol~

sekian.. :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

wow wow yes

Ilhamny.com said...

tahniah..tahniah..saya kalah utk giveaway nih..huhuhu..

nnti join la giveaway sy plak ye..hehehe

AngahSayang2314 said...

kak angah pun dah hari ke 3 angah guna memang ada keberkesanannya tau....memang ok in case kalau dah ada perubahan angah nak beli lagi....

(One) SiTi* said...

best nampak main masak2 tu