CITARASA RINDUAN

Thursday, October 14, 2010

malam nie malam jumaat....heheheheh

Salam malam khamis…eik…penat ooo…lepak gile hari nie…melayan karenah pelanggan tanpa jemu dan sentiasa mementingkan kuality dengan citarasa pelanggan yang pasti…(tema gitu)

Hari nie, banyak belanjer yang keluar selain belanjer kering untuk 2 minggu…pada sebelah tengahari…Sebelah petang pula belanjer basah…nie stok untuk 3 hari…

Apa perasaan aku sekarang?...sangat penat fizikal…angkat barang,…susun barang…semua kena sentiasa kemas…nak perfect dimata pelanggan…biar customer puas hati…

Nasib lah ada yang bantu bab menyusun barangan kering dan basah…,…okeylah…kan, dari aku buat sorang-sorang…

Sat lagi nak blogging puas-puas..ada benda yang aku nak share dengan korang….

PS:malam nie malam jumaat….apa nak buat eik? hehehhehe

7 ulasan:

cikgu isza said...

nak buat apa ayu?
menung jer mikir soalan tak siap lagi..

Kalamhati said...

haha saya tak masuk geng..

isza tgh wat soklan exam ye..minggu exam?

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

cikgu--
semoga sucess...kasi soalan yang susah-susah...bior pelajar pening kepala,,,

malam jumaat nie..kalau layan chaneel 3..sure ada citer hantu...eik...takut

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kalam hati--
hah????...itu entry lewat malam kak ayu akan publish...hehehe...tunggu

CT said...

malam jumaat ada ...antuuuuuuuuuuuu...hehehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ct--
tunggu entry jam 11.30 malam nanti..heheh

azzey said...

Siti Ruhayu: malm Jumaat....bykkan baca Yassin ayu..heh3...betol ke jwpn tu utk soalan ayu? heh3....