CITARASA RINDUAN

Tuesday, October 19, 2010

www.hot topiksex.com


What?????????????????

Laman web apa tu…memang kompius sungguh aku…..

Minta maaflah kat pengunjung si hot seks tu yer….blog aku bukan tempat nak lepas kata ..lagi-lagi bab seks…………

Aku nie, tak reti nak buat entry ttg hot seks….kat kepala tak ada terfikir pun benda-benda yang boleh menyebabkan ilmu aku kurang di dada…

Itu pesan cikgu agama aku…..kalau banyak berimaginasi tentang seks…segala ilmu kat kepala…sure hilang..tamo aku….lagi-lagi nak kongsi dengan kawan-kawan blog atau pengunjung blog citarasa rinduan, tak kuasa aku.....Cerita tentang aku..tentang umai dan citarasa rinduan bolehlah....…………

Tak rela………………tadi, ada google gak tentang laman web tu????? tak ada pun blog citarasa rinduan termasuk dalam enjin carian tu!!!


PS: yang ku tahu, hanya google masakkan atau info tentang masak memasak jer…. I like memasak

7 ulasan:

eelobor said...

hahahahaha.....

Kalamhati said...

adeh la biol sungguh si hotsex itu..insaflah wahai ummat..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

eelobor--
adeh........


kalamhati--
memang entah apa-apa...sabor jerlah..ini kali ke 3 blog citarasa rinduan kena search bab seks...adeh

cikgu isza said...

ayu,
kadangkala mmg pelik dengan keywords ni...

kella said...

kak ayu... selamat malam... hmmmm.. macam2 je diorang ni... kita belum penah pulok yg jenis camni

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

cikgu isza--
itulah..risau juga kalau ada yang salah tafsirkan....macam-macam


kella--
selamat malam sayang, kak kan dah puas google apa penyebabnya..tak jumpa pun...hairan sungguh

azzey said...

Siti Ruhayu: mcm2 hal lah! ha3.....sabor je lah kak ayu