CITARASA RINDUAN

Saturday, October 16, 2010

PRIMULA BEACH RESORT, KUALA TERENGGANU


WAH…tadi sekodeng dalam blog ben….ewah-ewah syoknya depa laki bini…selain dapat hantar ibubapa zla ke aiport untuk tunaikan ibadah haji..dapat jumpa dengan blogger masakkan kak nor secubit garam….

Dapat chating sekejap dengan ben…sambil tu…aku tanya tentang resort yang dia booking tu..wah…..primula resort beach namanya….aku nie kalau singgah ke terengganu..hanya tahu hotel sri Malaysia jer..ala..yang dekat dengan pasar payang jer…

2,3 kali ke sana mesti booking hotel tu jer…nampaknya kena ubah selera…

So..aku pun google hotel yang dikatakan tu….wah…..korang mai sini lihat hasil yang aku temui…












Cantik sangat..kalau jiwa korang fotografer sure korang takkan lepaskan peluang nak menembak kat sini…best gile….memang cantik pemandangan kat sana…masakkan pun sure sedap-sedap…maklumlah..negeri yang terkenal dengan nasi dagang….







PS: nak pi…nak pi…nak terjah ke sana juga


6 ulasan:

azzey said...

Siti Ruhayu: blh masukkan dlm senarai tpt2 bercuti nih! hi3.....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

azzey...
ayu rasa kita kena bercuti nie...
bila lah agaknya dapat sampai ke sana lagi???

Kalamhati said...

sis ayu..whaa sis telah meracuni saya utk jatuh cinta ngan tempat ni..hehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kalamhati--
jom.....kita pi resort ini,...tapi sedihlah....kalau awak dpt price gov...

kak?...bayor sendiri..wawawawa

Kalamhati said...

alaaa rezeki sis lagi byk dari yg gomen bagi..hehe

JaJa'Z said...

jaja pernah dok hotel ni time kursus dulu..hen pergi sekali lagi untuk family day..so far, ok lah..makan memang sedap..betul2 kat depan lauttt