CITARASA RINDUAN

Saturday, October 23, 2010

tak syak lagi...............dah musim bah..

Alhamdullilah…..nampaknya hasil penat lelahku pada hari ini bertungkus lumus menguruskan perbelanjaan untuk citarasa rinduan..merentas hujan putih yang sangat-sangat memeritkan pandangan mataku.


Dari jam 3 petang aku berbelanjer hujan tak henti-henti, diganti dengan keseronokkan…………seronok tang apa?...klik sini

Walaupun dalam storm..namun…hujan putih mengakibatkan aku hilang punca..serius nak kata…aku drive dah macam mata burung hantu…besor ko…..

Sampai rumah dah jam 8.15 malam….aku terus online…kira dah macam tabiat/kelakuan semula jadiku…selain terkejut dengan kemenanganku pada giveaway slim ala alinac lover..aku pi blogging…sempat singgah ke blog kak ina kl..

Korang nak tahu tak?,..selain aku ramai blogger lain yang tumpang sedih,.yerlah...adat berumahtangga,....semua itu takdir

Nak tahu kerana apa?...pi lah sekodeng sendiri entry kak ina kl




PS: hah!!!bab sang semut tu...? dah tak syak lagi...dah nak musim bah....


2 ulasan:

abah_izz said...

Merasa gak tahun lepas musim Monsun & banjir ni kat Ganu....Dah nak dekat dah ni...mesti fames negri yg aku dok skrg ni lpas ni..ha..ha2

azzey said...

Siti Ruhayau: kat sini pun slalu ujan sebelah ptg!