CITARASA RINDUAN

Tuesday, October 5, 2010

GENG-GENG UMAI.............

Jom sekodeng kawan-kawan umai…

Dari kiri AIMAN (6 TAHUN), ADAWIAH (5 TAHUN), UMAI (3 TAHUN) anakku lah tu…dan ZIDAN (4 TAHUN)

Belakang FARIDAH (6 TAHUN), NADIA (6 TAHUN) dan WADIAH (5 TAHUN)

Gambar ini aku rakamkan untuk kenangan anakku….tahun hadapan kawan-kawannya yang berusia 6 tahun akan bertukar ke sekolah rendah….dah tak jumpa lagi….

Semoga, dengan adanya gambar ini..dapatlah Umai…mengingati rakan-rakan seperjuangannya…

PS; zaman akan datang,,,,agak-agak..bukan ada FB dan Blog aje…agak-agak ada system yang canggih manggih lagi………….tak gitu?

5 ulasan:

Lelord said...

pheeweet umai ngan kengkwan 2 skool

eelobor said...

nanti gmbr tu akan jadi berharga bila dia dah besar...simpan elok2

Kyuubi_85 said...

leh simpan buat kenangan.. mesti best bila dah tua tengok gmbr2 ni :)

cikgu isza said...

geng2 along masa tadika dulu kebanyakan perempuan..
:)

Nur Hawa Mohd Zin said...

geng bas sekolah ke kak? hehehe