CITARASA RINDUAN

Sunday, October 10, 2010

HANGIN JER SATU BADAN............

Tadi dah berangan nak lihat secara live majlis perkahwinan dato SMS dengan pasangannya di kaca tv 3…siap buat entry lagi….google sana sini, syer gambar time nikah dato SMS di blogger kalamhati lagi……..


Sekarang apa sudah jadi, kalau si kecil merengek nak lihat movie ini…

Sabor jerlah..sekarang dah boring, layan blog jerlah………..

PS: leceh gak si umai nie, siap dia..dah besar biar dia tau…dia asyik tengok movie…


5 ulasan:

Kalamhati said...

huhu takpe la..berkorban utk si kecil..nnt tgk siaran tertunda k..kt youtube japgi mesti dah ada..=)

eelobor said...

hahaha, mana boleh menang lwan ngn budak kecik, dia ada lesen besar utk mengamuk

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kalamhati--
sedih kan, tapi tak apa...budak-budak

eelobor--
sabar sangat nie...pi blog kawan-kawan jerlah...dengar nasihat kalamhati...hehehee

cikgu isza said...

ragam si anak..
memang kena banyak sabarnyer..

Nur Hawa Mohd Zin said...

alalalala sian akak..tak pe lah kak..biasa jerk..tadi..meriah cume sekejap..sejam jerk