CITARASA RINDUAN

Wednesday, April 14, 2010

SHAUN THE SHEEP


Nie, lah citer kegemaran Umairah kalau balik dari sekolah tadika, mula2 aku tak lah faham nie citer apa, sebab sibuk uruskan keperluan dia, selalunya aku akan ambil dia dari sekolah dan sambung semula bekerja, umai duduk dengan nenek, tapi ari nie, aku tak bantu semula dikedai... tu yang perhatikan Umai dengan citer kartun nie,,.

Memang best lah citer katun nie, citer tentang sekawan kambing biri2 dengan seekor anjing... yang paling best tu kambing2 nie sangat lah bijak.... buat aku tersenyum2...ada kambing yang gemok, kurus, bb kambing pun ada.......

Korang layan lah citer nie, gerenti puas ati,,sbb aku pun suka, gelak memanjang dengan teletah kambing2 tersebut...

waku tayangan : 12.30 tengahari
saluran : 615

lagu tema shaup the sheep........mmg best, leh goyang2 lagi...wawawa


Shaun the Sheep Lyrics

He’s Shaun the sheep
He’s Shaun the sheep
He even mucks about with those who cannot bleat

Keep it in mind, He’s one of a kind
Oh...Life’s a treat with Shaun the Sheep

He’s Shaun the sheep
He’s Shaun the sheep
He doesn’t miss a trick or ever lose a beat

Perhaps one day, You’ll find a way
To...Come and meet with Shaun the sheep
Oh...Come and bleat with Shaun the Sheep!

© Aardman Animations Ltd 2006

8 ulasan:

wanie said...

shaun the sheep mmg comey!! mmbeekkkkk!! wani ngn bf wani suke gileee ngn katun ni..ekeke...kdg2 die pggil wani shaun..tp xpe, sbb kiut..ekeke

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam wanie........ciut kan kambing2 tu.....kak pun dah tertawan, sah esok waktu y sama kak layan tv jer lah...hahahaha

Kniedaz said...

kartun ni kegemaran saya nih...ngalahkan budak2..suka ngan shaun sangat2 sebab dia bijak..muahaha

Ain said...

mcm menarik, nanti nak try tengok la.....

muahaha.... mak pulak yg terlebih kan....

tengok citer camni leh jugak release tension... tak gitewww..

ayu, kalau ada n3 sticky mode, dah tak leh pink erk... huhuhu...

Ismaliana Bt Sulaiman said...

anak2 akak pun suka tgk citer ni...bila tgk jer ingat kat kambing2 atok kat kg...:) mmg comel2 kambing biri2 nih....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kniedaz

alahai...sangat bijak, sampai kak tenganga dengan telatah chip kambing2 tu........hahha

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ain,,

salam..wah, awk patut tengok..mmg ilang tension layan kartun nie...

mmg lah ain, tak leh.....nanti tanya ben eik

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak lia......

kalau anak2 kak suka tengok, gerenti depa balik kmpg teringat katun nie pulak...(sbb apa.........sbb dia cute)

maknye. layan tak?...