CITARASA RINDUAN

Tuesday, April 27, 2010

TAG DARI CIKGU JAJA`Z

Adus.... aku ditag lagi...tak tau nak kata apa dah, kalau aku dapat sapa yang start buat sessi meng tag nie...memang aku nak lukuk kepala dia..bak kata orang sekarang..lempang jer...ahakss....relex...aku tak kisah ler..aku memang suka sessi tag, sebab aku rasa dihargai dan disayangi..korang jangan takut kat aku... tag ler lagi...tag ler,.....kikikikiki

kali nie, yang berani memujuk aku buat tugasan tag nie adalah CIKGU JAJA`Z..

TERIMA KASIH YER CIKGU...


TAG GAME : My Best Friend


Rules nya sgt senang:
1) Siapakah kawan baik anda?
siti jamaliah bte mohd kandari (jiran sebelah umah, sebaya, membesar bersama2)

2) 3 kenangan manis & 3 kenangan pahit
kenangan manis,
1. aku dan dia, sama2 naik basikal ke sekolah
2.aku dan dia, mandi bersama2 (nie masa sama2 tak tahu apa itu mumais tau)
3. main pondok2, main kawin2..last2 dia kawin aku yang jadi pengapit..begitu juga semasa aku kawin, dia yang jadi pengapit

kenangan pahit
1. kami pi pulangkan pisau jiran depan umah, Liah nak tunjukkan magic kat aku,last2 pisau tu kat atas kepala dia...menangis, aku rasa takut masa tu
2. dia pi belajar kat sek.tun habab..aku meraung sebab dipisahkan
3. pi kulai sama2..sampai sesat...nasib sama2 ada duit lebih...peeh.;.rindunya kat liah

3) Kalau anda hanya diberi 1 minit untuk bersama kawan anda,
apakah yang anda akan katakan padanya??

Liah, ko selalu lupa tarikh birthday aku..4 hb nov ler....ko kena bagi aku adiah, tiap2 4hb 4 aku selalu ingat birthday ko..HAHAHAHHA, nasib ler liah tak ada blog...kikikiki





4) Tag 3 rakan anda yang anda rasa mampu menjadi sahabat anda di alam blogger

yatie
sis ain
sis MM aka SAM

4 ulasan:

SugarSpices said...

hurmm....sweet memories kann!!

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

lina, sangat2 sweet..............tapi, bila jumpa sekarang nie, masing2 angkut anak2...kikikikikikik

Yatie said...

Salam Ayu, thanks ya atas ingatan...bila senang nanti Yatie jawab ya...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis yatie................

jangan lupa siapkan tugasan