CITARASA RINDUAN

Tuesday, April 27, 2010

KUNJUNGAN BALAS DARI BLOG BEN ASHAARI

Adus...akibat dari mimpi yang buatkan aku ala2 tekejut dari lamunan, aku diterjah bertubi2 kat ym dan FB... ayoyo... aku memang tak tipu, mimpi nie memang bawa aku jelajah sampai ke kelantan, jauh kan....?

Kalau nak kata aku terlebih khayal a.k.a berangan...sure aku tak sanggup buat entry "Ada apa antara aku, Azila dan Ben Ashaari", Ada yang kata aku tak basuh kaki, alahai....tiap2 malam sure amik ambil wuduk,,,mana boleh tak basuh kaki, tak sah solat aku..hehehehe

Sebenarnya, aku layan novel HM Tuah, cinta 5 segi...ingat cinta 3 segi jer ada kat dunia....4.5 segi pun ada tau...dan sebelum tertidur aku buat entry tentang novel Emma Maizura, cinta 3 segi juga antara si kembar, tangkap leleh baca novel tu....(tiba2 teringat kat si kembar Isma,......sis rindu kalian, bila lah dapat jumpa?)...

Syok chat dengan WAWA, dalam fb, wawa minta aku baca blog ben ashaari..eik......? entry apa lagi si Ben tu...puas aku follow ikut semua blog yang dia dok jelajah, masih ada entry baru ker?...nie mesti kat opis ben tengah kekurangan kerja tu...sampai ben dok buat entry bertubi2...., alahai...ben2. penangan ko memang best dalam dunia blogger. TERBAIK BEB!!!

Nak tau apa entry Ben Ashaari? mai KLIK SINI .... tajuknya, "perancangan minggu ini JOHOR"... adus...kacau si ben nie, awatnya sampai lupa yang aku ada rancangan lagi mengetarkan stamina dan menguatkan akal fikiran....." ben, ko lupa lah tu.........................".
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>


EXPEDISI 4X4 SELAI-ENDAU TAMAN NEGARA
1-2 MEI 2010..

PS: kalau ko jadi datang ngan azila, sure aku yang rugi..mana taknyerr nak jumpa MAT GEBU tu...)

13 ulasan:

Ain said...

abih ayu takleh jumpa la ngan ben nanti....

huwaaaaaaa......

BEN ASHAARI said...

hahahhaha..mmg takde rezeki betul la kita .. hahahhaa....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ain...

memang tak boleh..ayu dok dalam hutan. line telefon, internet semuanya tak ada....

wawawawawawa

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ben...

hahahahahahha

tak ada jodoh sangat2x....
sedih bekecai...

AiZ said...

hikhik... kelakar kak ayu ni... :P








komen entry i juga ye.. klik laju-laju link nih >>BLOGGER-BLOGGER YANG SUSAH DAPAT DAN BAGI KOMEN!! YEEHA!! MARI SAYA TUNJUKKAN CARANYA..



Siti Ruhayu Ab Rahman said...

aiz...

sis, dah komen masa awak bagi link tu,.

info yang amat bermanfaat

maszmadi said...

salam, jalan-jalan singgah jap....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam maszmadi...

salam ziarah

Mat Gebu said...

Waaaaa....tak tau nak kata apa..hahaha..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

abg mat...

tak yah berkata2..kerana kata2 mu benar belaka,..kikikiki

abg mat. kenalah sokong dan beri nasihat kat kami yang baru dalam dunia blog...kami kan baby lagi..

kella said...

bestnya!

hmm tak pernah lagi bertemu muka ngan mana2 kengkawan blogger..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella....aganya, kita buat 1 renion..kumpul semua kenalan blogger..

azila said...

jomm..jom..cam menarik jer buat reunion..huhuh..tetiba menyibuk la kan sy neh:)