CITARASA RINDUAN

Tuesday, April 20, 2010

YAHOO.......AKULAH PEMENANG ITU



Wow...
sekali lagi aku dapat award.......
tak tahu nak cakap apa dah nie...
tak tahu nak berlari kemana lagi nie
nak menjerit...
nak menangis...
nak gambarkan semua perasaan nie macamana pun tak taulah.......

apa2 pun terima kasih pada sis lelord (mama najlaa) dan sis lia (kau dihatiku)
sebab bagi ayu award nie...
ala2 juara dalam Anugerah berita harian pun ada)
mana taknya sampai 2 org yang bagi...
lagi sekali nak umumkan yang ayu.............SUKA...DAN SUKA

TAPI...........ada syarat pula...tak apalah LAYAN......

Okies syarat-syarat nak dapat bear comel seperti di atas.
Syarat-syaratnya:
~Copy award ni macam dapat Grammy Award.
~Bagitahu
siapa dan link blog pemberi award ni.
~Tajuk post korang mesti ada perkataan 5-FIVE-KHAMSAH- :)

1- FIVE name that people call you
-AYU, ( dah biasa orang panggil aku dgn nice nie)
-CT (sesiapa yang tak rapat sure panggil aku dengan nama nie)
-MAK NGAH (gelaran daripada anak2 saudaraku)
-IBU (si Umairah budak comot)
-KAKAK (my ibu..love u so much)

2- FIVE important dates in your life
- 4 Nov ( besday aku)
- 1 Jan (besday zalie)
- 10 Sept (besaday umai)
- 23th Aug (anniversary)
- 5 Julai (my ibu)

3- FIVE things that you done yesterday
- Kedai
- Kedai lagi
- Paste bandung
- Blog
- Usya zalie dan umai...............time to bersuka ria

4- FIVE ways to be happy
- Dapat beri apa sahaja untuk ibu
- Dapat hidup hanya untuk my zalie
- Masak dan memasak
- Baca novel alaf (dulu, kini & selamanya)
- dapat berblog

5- FIVE favourite movies
- ( sis...sorry eik..yang nie ayu tak leh nak jawab..sebab dah tak tengok movies)

6- FIVE favourite hobbies
- Membaca
- Menulis
- Blogging
- Bekebun......suka sangat bila tengok hasilnya.dengan sayuran yang leh dipetik sendiri..
- Memasak

7- FIVE favourite people
- My Zalie
- My family
- My Umai
- My abang (azlieayes)
- My Friends

8- FIVE favourite places for vacation
- Kawasan sejuk2
- Langkawi
- Pulau tioman
- Aku nak ke taman negara-Selai (jom pada sapa2 yang ada 4x4..follow aku)
- Laut

9- FIVE reasons you answers the survey
- Mengeratkan hubungan sesama blogger (thanks mama najlaa)
- Sebab suka ngan bear tu...
- Suka bab2 dapat award................aku nak lagi..hahahha
- Senang untuk aku buat entry baru..(boleh gitu)
- Sebab aku suka apa sahaja yang buat aku suka...aku suka...dan terus suka...

10- FIVE persons to tag
- Sis Ain(mama danish dan sarah)

6 ulasan:

Mat Gebu said...

salam puan...uikk ada kah itu nama ku tertera di N3 blog mu...hahahaha, ok ok nanti ek, malam nanti buat...tungguuu...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

abg mat................amik lah award nie tanpa syak wasangka,,,,,,,,,,,,,,,

Lelord said...

ekekeke sgt suke...ayu dh siapkan assignment

Ain said...

thank u....

thank u....

thank u.....

muahhhhh.....

akak ambik ya.....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis lelord..
kak,nak lagi award?
heehhehehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis ain.......

ambil lah.......dengan BESOR ati.....