CITARASA RINDUAN

Thursday, April 29, 2010

DYNAS DAH BERSALIN

TAHNIAH kepada pasangan dynas dan suaminya... akhirnya penantian dia berakhir, PADA 24 hb 4 2010, dynas selamat melahirkan baby girl, berat 3.4 kilopada jam 7.57 pagi ...yang buat aku terharu kerana, dia pernah keguguran sewaktu mengandung kali pertama.... bukan apa...aku pun merasai pengalaman keguguran, hati time tu memang tak boleh dikawal...sedih sangat..apa2 pun semuanya dugaan dari Illahi. terima dengan hati yang terbuka

untuk maklumat lanjut sila klik SINI

Kepada pasangan dynas, aku doakan selamat ke alam ibu2...harap2 dia ada blog, boleh ler upload pic dan join jelajah blog yang Ben Ashaari tengah buat, nie jelajah siri yang baru..pada yang berminat sila join yer...jangan malu-malu
just ikut apa syarat-syarat yang ben minta...

so, klik.....
>
>
>
>


2 ulasan:

AiZ said...

mesti best bile dikurniakan baby.. :) alhamdullilah :)




komen i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>You all nak header cantik dan pro? Let me design for you.. :)



Ain said...

sayang plak tak dapat tengok baby dia.....