CITARASA RINDUAN

Wednesday, April 28, 2010

AKU MENGANDUNG?


Aku, update blog sambil nafas turun naik...memang lah awal pagi tadi aku pi jogging, tapi paras jantung aku lebih bertambah-tambah laju disebabkan aku berkejar ker pejabat pos.. cuba korang TEKA buat apa aku kesana?

Adakan lesen memanduku mati?
tidak...

Adakan aku mendapat satu parcel yang istimewa?
tidak..

Adakah aku terjatuh cinta dengan pakcik yang kerja kat pejabat pos tu?..
tidak, (uitss...tak ada kaitan langsung...)

Adakah aku suka-suka nak kesana?
pun tidak

Atau entry nie sama macam semalam? mimpi atau reality?
tidak.... (cerita mimpi dah stop..sebab aku tak nyenyak malam tadi...)

Jadi, apa yang aku buat ke sana?...
jawapannya...........

Aku menunaikan kewajipan sebagai penjual tau!!!
Ikutkan aku dah hold sementara waktu untuk pesanan paste bandung, memandangkan aku perlukan stamina yang kuat dalam mengharungi XPDC 4 X 4..., namun apakah daya...sahabat dari rawang, selangor minta aku postkan paste bandung dengan segera, wahai sahabatku...kalau ikutkan memang aku tamo...mana sempat, nak paking satu hal, adress pun aku update kat nota yang notanya sekarang kat tangan en zalie..minta pun last minit malam tadi...alahai..

Nak tahu pasal apa aku turutkan?
>
< >
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
yang minta tu kakak sahabat aku yang sedang mengandung....
(aku memang kalau orang mengandung ada lemah sikit, bukan apa..karang meleleq air liur baby yang nak lahir tu...salah sapa?...aku gak..



(pic dynas semasa mengandung,..peeh seksinya)



PS: buat sahabatku, ayu dah postkan paste bandung tu..esok pagi sampailah kat umah..kirim salam kat kakak u yer....



8 ulasan:

kella said...

kak ayu buat paste bandung sendiri ke? untuk tempahan ya?

salam kenal..

nabilah_2908 said...

owh...kakak kawan yg mengandung rupanya..hehe.. :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

hai kella...

a`aaa, ayu ada jual paste bandung...sebungkus rm4...
salam kenal..suka jogging ke rumah kella...ada pelbagai benda yang lain dr melayu...tahniah yer...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

nabila.....

hehehheh, entry ngan tajuk lari eik.kikiki

cheqna said...

nak ngandung gak r...lalalalalala
salam ziarah sis=)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

cheqna...

kalau nak paste bandung tu..tak mengandung pun tak apa...janji...cheqna rajin masak...

Ain said...

ayu, ain nak try jugak la paste bandung tue....

bukak order lagi tak?

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis ain boleh sesangat

tapi lepaskan ayu pi xpdc 4x4 yer..nanti ayu inform