CITARASA RINDUAN

Wednesday, April 21, 2010

AKU DI TAG LAGI, DARI CIKGU JAJA




Selamat pagi, morning,........... pagi2 lagi mood nak menulis dah datang kembali...lepas nie sure korang boring dah nak layan luahan ati aku....hahhahahah....sabor jer lah yer,..nak buat macamana aku kan comel...(ayat tak boleh blah..)

Sebenarnya buat julung kali, seorang cikgu telah meng tag aku,,,
comel loteh orang nyer...CIKGU JAJA
terima kasih yer cikgu..(maaf semalam tak dapat jawab cepat2..maklumlah bz dikedai)

Alahai...yang buat kecuh air liuq nie, sebab ada cengkodok...
sarapan pagi yang sodap.............meleleq air liur aku..(kalau ori kan bagus..)
Pagi2 memang enak makan sambil layan blog... tapi, kes aku nie lain sikit...asal pagi jer aku dah layan si periuk, sudip dan kuali....(itu yang pagi2 aku menghilang kat dunia IT)

oleh kerana aku dah di tag, wajib aku menjawab soalan nie dengan cepat..maklumlah...tak leh tunggu2...nanti cengkodok nie cepat basi....

1. sila copy gambar cekodok di bawah (done)
2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cokodok (done)
3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....
sebab, aromanya yang wangi....ala2 span...yang buatkan ayu tertarik, menarik, kau memang bommmmba....
4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'
(done)
5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..
nak bagi sapa eik....

wokey!!!!

zana
kak ain
abg mat gebu
ben ashaari

8 ulasan:

Ain said...

thanks ayu......

nyum...nyummm....nyummmm....

sedappppnyaaaaa.....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

laparrr....cekodok pisang nie kalau lebih pisangnyer...umak aiiii
bisa meleleh air liur makan tak henti2...

re : kak....widget belah kanan tu widget nuffnang kan...yang tu akak boleh minimize jerr...kalau widget contest blogger tu...zana dah remove dah...he he he...thanks yerkkk

Wanita Mutalib said...

tag cekodok!!!

wahhhh :)

JaJa'Z said...

siap pun kerja umah dia...jemput ek makan cekodok..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ain

sama2.........sis mmg best

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

zana:

mmg sedapkan hasil tgn mak kita...hehhe
re: memang benda tu yg dimaksudkan ben..baguslah awk dh remove widget contest tu....
(hope ramai follower awk)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis ita........
rindunya...awk dah sihat?
bb sihat tak?
kita doakan bb dan awak sihat yer...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

cikgu jaja

tugasan dah siap..nak cengkodok ari boleh ker?....nanti ayu datang bawa polistrin
heehehhe