CITARASA RINDUAN

Friday, April 9, 2010

KENAPA AKU NAK BERADA DALAM BLOG LIST BEN ASHAARI

Tu dia, masih lagi aku menyempat nak bubuh entry sebelum mata aku nak dipaksa tutup........(maklumlah esok nak jalan2 kena rehat cukup2, naik keter okey gak..nie naik bas....mantol2), kisah pasal ke Putajaya nie, sebelum nie ada gak aku aku war2 kat kawan2 yang duk sana...mana tau leh jumpa..alhamdullilah, adalah sorang yang terima pelawaan aku...SIS AIDIL.... nantikan adikmu ini...heheheeheh....kasi riuh 1 putrajaya... cewah,.sekali jumpa aku yang malu2..or tak tahu nak kata apa..wawawawa

Ben, nie ada jer buat macam2 lagi pelawaan untuk korang yang baru atau lama join blog, selain pertandingan top 100 wanita ben ashaari fb yang aku join(JUARA ADALAH AKU, lalalalal)ada gak jelajah blog ....terbaru buat blog list pula.........macam biasa, aku WAJIB join. maklumlah org dah pelawa...kita on jer.............JOIN jgn TAK JOIN..Alahai ben.. ko nie power sungguh, sampaikan aku dah bercinta ngan blog, fb dah kureng sikit...ym pun adalah kalau nak tanya kat kawan2 lama.....

Ler,,,,,,,,,,, ada syarat2 nyer pulak........em.... nasib dia tak minta ic ker, potostat surat beranak ker.......so, akan ku tunaikan syarat2 nyer....sonang jer soalan dia rupanya....anatara soalan nyer berbunyi....



KENAPA NAK BERADA DALAM BLOG LIST AKU?

Sebab, mana boleh aku di tendang keluar dari top 5 blogger, walaupun blog aku baru...aku (3 bulan) aku nak ben sentiasa lihat aku buat entry ari2.... yelah dia kan pencentus semangat aku nak berblog......dari fb aku join blog dia........Ben, ko pastikan aku sentiasa di TOP 5 tau...(wawawawa,ugutan sungguh..jgn marah yer)..

SEHARI BERAPA KALI UPDATE?

Aku pun lebih kurang si Ben, suka bebel selain aku suka tulis, maklumlah dulu2 teringin nak jadi novelis...sekarang nie, pen dah tukar ke sudip pulak, ops............. (menyimpang lagi jawapanku). sehari ada 2,3 entry..kalau aku tak update maknanya kawasan yang aku duduk tak ada line internet eik........

KENAPA KORANG NAK BERBLOG?

peeh.....soalan nie memang paling ku tunggu2,............aku kan dah suka blog BEN, makan blog, minum blog, tidur blog.............pokoknya blog Ben Ashaari lah menjadi pujaan atiku,,,,( tiru citer zaman P Ramlee lak) sampailah aku tak tau apa lagi nak buat kalau time cuti, tu yang bila dah terjatuh cinta...maka aku pun buatlah blog...nak tau gak aku nie ada peminat atau tak.....yelah Ben kan dah ramai peminta, aku bila lagi.........masa nie lah...

DARI MANA TAU BLOG AKU?

dari mata turun ke hati kot....hehehehhe, dari FB.... lah...kita kan geng, ari2 aku komen status ko.......apa pun ko mmg best............macam2 idea ko untuk membantu para blogger...TERUSKAN NIAT MURNI.....chaiyok2


Sekarang aku dah tunaikan semua syarat2 aku kat BEN, tunggu jawapan dr dia pula...pada kawan2 yang dh ada blog tapi lum di jelajah atau nak blog nyer berada di blog list BEN, apalagi mai join ramai2.........



2 ulasan:

BEN ASHAARI said...

dah berkurun ada dalam blog list ben ! adehhh

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

SALAM BEN....


YG PASTI JGN KASI KICK YER....
(TAK RELA)