CITARASA RINDUAN

Thursday, April 29, 2010

SELAMAT PAGI



Salam, selamat pagi....hari nie aku mulakan rutin harian dengan main workout di dalam rumah, nak jogging kat luar, tak sempat...nie pun peluh masih menyimbah2... online sambil minum oat,nak buat sarapan, keropok lekor masih ada dalam frezz, senang jer menu pagi nie, aku rebus jer kopok tu,...ala2 suasana di Terengganu, bercakap tentang negeri tu,..aku dah lama tak pi ke sana, rasanya dah ada 3 tahun aku tak melancong ke sana...minta2 aniversarry akan datang en, Zalie buat suprise bawa aku melancong kesana..bolehlah aku beli kopok banyak2..lepas tu bagi kat sahabat blogger sorang sebatang.....(itupun kalau jadi, aku tak janji yer..)

Plan pagi nie En Zalie ajak aku shopping untuk beli keperluan untuk XPDC 4X4, aku ikutkan jer...

Nak minta pendapat korang boleh tak?

Antara tesco dan Giants.. mana yang lebih murah dan kualiti...?



(PS:harap-harap ada yang sudi jawab yer)

10 ulasan:

cheqna said...

kat ganu hanya ad giant...cheqna jarang g giant sebab giant hanya bersebelahan mydin..jadinya prefer g mydin mall..heheehehehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam cik cheqa... mydin memang best..sis pi umah kak long di usj, confirm pi mydin..berbaloi2..

sis ingat nak shopping barang2 XPDC...agaknya tesco okey tak?

Ain said...

morning ayu,

akak rasa tesco is better than giant....

harga kat tesco jauh lebih murah....

kalau kat giant selalunya barang yang ada promosi jer murah, yang lain mahal kalahkan kedai runcit biasa....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam sis ain.

ayu pun rasa macam tu juga....terima kasih atas pendapat yer...semoga sis sihat2 selalu...

♠ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ♠ said...

salam kak....

time kasih singgah di blog yanie...

emm...tesco n giant.....rasa2 yanie..maybe giant kot....

^_^

MR Bang Miji said...

JUSCO..haha

♥ciK-t0ge ♥ said...

hurM...
raSenye leBih kuraNg saMe kut..
ade certain bRg di giaNt Lbih murah dr tesC0..
dan juGa ada yg sebaLikNya..

:)

kite keNe pandai meMilih.
itu saJa

siti nur fadhilah said...

sayangnya saya jarang ke supermarket...kalau pegi pun tolong ibu angkat barang je...survey shopping sendiri pandai la...hehehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak..TESCO lagi murah kak...lagi byk pilihan.....

AiZ said...

hmm.. kat tempat i, dua-dua tu pun takde.. huhu..



komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry