CITARASA RINDUAN

Thursday, April 29, 2010

BANYAKNYA HUTANG

Ikutkan aku nie tak ler pakai kad kreadit, mana mampu beb, mahal tu interestnya...buat pinjaman pun aku tak pernah...MLM pun aku tak join,,,malas ler nak layan benda2 yang gitu, pada aku selain mengotorkan nama aku yang sentiasa baik tu,,,baik aku beli apa2 dengan cash jer, selamat...

tapi, bila aku buka akaun google, terus join blogger, aku terpaksa gak berhutang. alahai...tau dik En Zalie, sure aku kena bebelan panjang...Aku pun tak tau mana datangnya semua hutang piutang tu.... Aku cuba godeh2, belek2..akhirnya baru aku tahu yang sebenarnya memang aku banyak hutang....

Antara hutang yang perlu aku langsaikan antaranya pada:-

  1. sis lia- entry bekenaan wasiat...(adoiii...ngeri kalau dapat wasiat nie...wajib jawab pulak tu)
  2. sis ain-entry tentang tag
  3. kella-entry tentang tang
  4. yatie-award..(yahoo.........aku masih begelar pemenang)

PS: ingat senang ker bergelar blogger, kalau dah berutang tu...cepat2 langsaikan nanti akhir bulan, kena buka akaun tertunggak....tak leh jadi nie, senang2 aku bayar perlahan2...ansuran ker? boleh ker?...kikikikiki

7 ulasan:

Marsita Yusof said...

salam..hmm igtkan hutang pe la td. hehe..mmg kne la byar balik. tanpe diorg siape la kite yg ade blog ni, ye x?

SCHAKEYRA said...

hutang ngeri gak kan??

Yatie said...

Salam Ayu, takpe perlahan2 ok...ramai sangat peminat, tu yg asyik menang anugerah je...Congratz..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

mashita...

betul tu..ayu setuju,...dengan depalah tempat ayu nak luahkan perasaan...tu yang sampai sama2 tag meng tag...hehehhe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

schakeyra aka si gadis avon

sis nie nak gak gelar hutang negeri or hutang negara..tapi tak sesuai sebab, PMlagi byk hal nak pikir,,,bukan jer wasiat,..amanah..kita nie sapa ler....(blogger baby)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

yatie.
terima kasih sebab sudi beri award..
ingat nak tempah baju dulu...ala2 cenderella....hihihihi

Yatie said...

hah3...klakor betullah Ayu ni....