CITARASA RINDUAN

Sunday, April 11, 2010

BEN ASHAARI




Awat lah ngan ko nie, ari tu aku guna hijau putih..okey jer
line clear.., dah buat hal dah........
buat aku sakit ati pun ada....buat aku menyampah ada...........nak mengamuk pun ada...
mana aku nak pi jelajah blog newbiz, nak buat blog list....
karang kalau aku tak buat....kesian kat blogger baru dan blogger lama.....
apa yang aku buat ari tu namanya
hah blogger lama vs blogger baru! (nie lupa sbb byk makan budu nie)....


Dengan nie, aku bagi peluang sekali lagi.....sampai tengahari tak okey gak..aku nak balik putrajaya cepat2...
JAGA2 BIRU PUTIH.....JGN KASI AKU TUKAR LAIN YER

(pic diatas ala2 memandang kat pencawang telefon area umah mak mertua aku....)


P\S: YANG MANA TAK FAHAM AKU MEREPEK MERABAN NIE,,,,,KORANG JANGAN MALU2 KLIK SINI YER

9 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

OKEY KER BEN?.............
WAWAWAWA.........(ADIAH NAK BUDU 2 BOTOL YER)

Ain said...

ben cakap ok, bank in deposit budu dalam akaun dia....hehehe...

salam kenal...

Mat Gebu said...

Ben tu tak lain dia fikir pasal N3 blog atau segmen baru yang akan dia buat....mcm dah boleh baca fikiran dia tu kan..

BEN ASHAARI said...

mat gebu : anda mmg bijak !!!!!! mmg tu dalam fikiran ku .. hahahahahah

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ain..........
alahai...nak kena byor ker?...wawawa....beli sendiri lah kat kedai p.hussin...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

abg mat...
dr dulu kenal dia (bulan 7 2009), mmg dia jenis yg suka cari kelainan, bab idea dia pula, tak leh nak cakap, dr forum di fb..sampai ke blog...

meletop ko ben

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ben.......senang citer, lantik jer, abg mat kita jadi penasihat...hehehee

Ismaliana Bt Sulaiman said...

ada2 ajer idea dia...dlm letih..lesu tu blh lg m'cari ilham....bravo la sis...:)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak lia..

tulah si ben...budak yang tak reti penat..sakit ker, letih ker, penat ker...blog ttp dia update