CITARASA RINDUAN

Thursday, April 8, 2010

KAU DIHATIKU

Semangat betul perasaan aku ari nie, mana tak nyer, bukan aku ada terima anugerah berita harian, atau aku menang apa2 pertandingan, apatah lagi dapat bb ker,...hanya kerana ko (geng blogger), yang buatkan aku seolah2 sedar yang masih ramai lagi yang ingin berkawan dengan ku....(ala2 riak pun ada)...

Mana aku tak keruan, bila aku join GB jer. komen entry aku sampai berbelas2...sebelum nie, adalah 1,2 yang komen...namun, aku rasa iktulah kebaikan bila join GB...bab follower jangan cakap...7 org follower untuk petang tadi...(peeh, kalau lah aku tahu, dari dulu dah join GB...) ayat2 jujur tau.......

kalau si Ben tu dah ada org yang cari dia di opis , or member seopis yang call tak mempercayai yang ben dah popular......aku pun ada kena tempias sikit kot.....(hu3x, ayat2 jakun nie)...

Alamak, entry kali nie merrepek sungguh, kalau aku jawab exam gerenti kantoi.....Sebenarnya, aku pun nak buat edisi jelajah blog........sebelum nie aku dah promote beberapa blog kawan-kawan, kali nie aku nak promote blog seorang kakak, yang baru aku tahu, dia suka baca entry aku..selain dia suka entry dari Ben dan Mat gebu..

Blognya simple, templet pun okey...............cuma kurang follower, maklumlah dia pun baru sebulan berblog..........Dia dah banyak kali buat entry untuk dijelajah oleh Ben, namum menghadapi masalah untuk publish........aku doakan agar korang sudi2 lah bantu dia untuk meneruskan niatnya untuk berblog........Orang baru nie...bak peribahasa...KALAU SALAH TOLONG TUNJUKKAN...........

Untuk memudahkan korang mengenali kak ismaliana korang klik sahaja kaudihatiku

P\S: Kak Lia nie, rupanya sekampung aku, yang buat kelakar tu dia kenal melalui blog Ben Ashaari, kecilnya dunia

6 ulasan:

Ismaliana Bt Sulaiman said...

ayu...thanks yer...t.kasih sgt2...nice knowing u...ada masa kita jumpa ea....nak makan mi bandung....huhuhu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

hahaa...kak isma jugak org kampung saya...wink wink wink..

zana dah daftar under GB nie kak ayu...tapi bila nak ping blog, zana lupa step..adoilerr....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak lia: sama2........mai terjah leh kedai kami

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

zana; hahahahhaah........1 kampung kan, em.............senang jer..lepas awk buat 1 entry masuk ke GB, ping dgn cara klik facebook......sattle...


SELAMAT BER GB

dbalkis said...

hai..saya pun datang melawat dari blog ben..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

hai dbalkis.......... terima kasih jengah blog ayu........