CITARASA RINDUAN

Thursday, April 8, 2010

GENG BLOGGER


Mulanya aku tak tahu pun kewujudan GENG BLOGGER nie, agaknya bila Ben Ashaari, alah....si hamba Allah yang sekarang nie dok aktif buat edisi jelajah blog, atau yang lum kenal ben ashaari. Bior aku kenalkan, panggilan si Budak besi oleh Abg Mat gebu yang terro bab memasak dan barang antiknya, bagi aku pulak ben ashaari nie, si ben yang buat aku terpikir bilalah masa tidurnya, asyik dengan laptop dan hp nyer.., agaknya dia nie ada kuasa yang dok terpacak kat laptop ataupun ada gam yang power yang buatkan dia tak boleh jauh dari laptopnya...( jangan marah ben...promote nie) ajak aku join group nie di fb, aku join jer...tapi tak pernah aku terpikir nak join ke Group ini yang sebenarnya.....

sehinggalah aku terima mesej di inbox fb.....oooooooooooo, baru aku sedar yang aku dah ketinggalan lama, peeh....rugi besor aku tak join,,,baru aku tersedar ari nie (ala2 tersedar dari lamunan pun ada,)....awatlah aku nie...... tulah...makan banyak sangat semut tu yang semua jadi lupa...kan, dah menyesal sekarang nie...

Tapi aku peduli apa, selagi aku rasa ianya bermanfaat, lambat ker. sekejap ker, akanku join juga, akan ku pastikan aku berada di dalam group ini....pada sesiapa yang tak kenal aku nie (hu3,....memang lah aku tak terkenal pun, bukan artis, mahupun otai2 blogger,...) Aku, bernama Siti Ruhayu Ab Rahman, suri rumah walaupun turut membantu family berniaga kedai makan... suri kepada Muhamad Razali Hamis, ibu kepada Nur Umairah. Kalau korang nak tahu lebih lanjut korang leh lah tunggu entry akan datang........

Pada yang belum join group Geng Blogger yang berbunyi

Gengblogger.com adalah sebuah jaringan sosial blogger-blogger berbahasa Melayu dan juga aggregator.


korang tunggu apa lagi............mulalah daftar diri ke SINI

22 ulasan:

ainhamzah said...

Slamat berGB

sy dtg dr GB~

hehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

hai ain....terima kasih, lambat lah kak nie..wawawaw

Aini said...

Gb memang best =)

joegrimjow said...

saya dari GB ni
hehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

hai aini...
.memang kan, kak dah lah rugi, leh koma tak bersama GB..

hai joe..
salam gb,.....

ainhamzah said...

tq sis follow blog..
lek2 jer
ai pun bru je tau GB

it's neva too late , hee

Aiza said...

gb da best =)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ain..terima kasih bersemangat nie..hehehe

aiza...mmg best............

Eija ZaQuaN said...

oh iye ke best...

nnti sy pun nak joint la...

Azrul Hisham said...

welcome to GB...

salam ziarah dari blog guling2 (^_^)

Mat Gebu said...

Saya masih menjengah hartanah di GB tu...tengah cari tapak buat dapur..hahahaha...

nEo.. said...

Salam ziarah dari Gengblogger :-)

JaJa'Z said...

salam...nak tanya sket..dah buka dah gengblogger tu..tapi tak nampak plak nak daftar kat mana..ke jaja yg tak reti..hehhe

Wanita Mutalib said...

cak!!!!


kan dah kata kiter mesti singgah weeee :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

azrul........salam ziarah..saya kenal awk dh 2 bulan dlm blog ben

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

eija.......best tau byk manfaat...bukan aje follower bertambah...org yg bijak pun jadi kawan kita

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

mat gebu...cari jangan tapak yg kecil2...ayu rasa bior besor baru klass...
p\s: mana email adressnya

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

neo..salam ziarah

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

jaja, add melalui facebook..(kat button kanan atas adakan?..klik sahaja, dh daftar...free)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

wanita: cak2 hehehhe, semoga awk cepat sembuh

~ Ann ~ said...

welcome to GB... sini beshh taw! join aktiviti chat menchat dan lawat melawat yer. :P

Mat Gebu said...

salam puan siti...
ok ini email adnanibrahim76@gmail.com