CITARASA RINDUAN

Monday, April 26, 2010

CANTIK KER? BAGUS KER?


Lihatlah........
keindahan,
sawahku yang luas terbentang,...
lihatlah,...
kehijauan...
(cewah..petang2 gini layan nanyi karaoke best gak, mana tau leh menang gempak selebriti, lepas tu masuk ABPH)

Sebenarnya, aku ada nak kongsi sesuatu ngan korang, mana2 yang dah abis kerja tu..mai ler baca entry aku yang ala2 syok sendiri nie,, sebenarnya..aku nie nak gak blog aku terkenal, dikenali, disenangi, dicintai dan di......di....mana tau leh kalahkan blog yang bawa nie
>
>
>
>
>


Tapi, sapa lah aku nie kan, blog pun baru sangat...4 bulan kira kalau baby yang baru lahir, tahap gini baru reti nak menyiarap, tapi..aku nak buat macamana... kalau aku tak berblog aku akan jadi macam nie..
>
>
>
>
>
>

Abis tu, bukan aku yang pinta..bukan kemahuan aku..dah aku memang terlayak a.k.a teramik award nie, so..aku memang patut amik gak..tak amik, tak baik oooo...nie, award sangat2 mahal tau...award apa tu?...mai jengah....award yang aku perolehi dari sis mirror aka SAM, jom lihat award apa nie....
>
>
>
>

oh........... seronoknya, dapat sijil award for beautiful blogger pulak, memang best, terima kasih miss mirror...sebab sudi pass award nie kat ayu...tak tahu nak kata apa nie..sebab dah terlalu gembira,...dah berlari 2 sambil bawa award nie....nasib ringan, senang nak jinjit notebook nie...TERIMA KASIH sekali lagi yer miss

Oh... ada syarat-syarat plak?, macam biasa lah aku kena langsaikan syarat2 nie...

Sesiapa yang dapat award ini dikehendaki :

1. Buat 1 Entry Tentang Award ini (Copy badge "BEAUTIFUL BLOGGER AWARD"untuk letakkan diblog anda) - DONE!
2. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut- DONE!
3. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima Award - Ayu, letak 12 jer yer

Antara yang layak terima award nie adalah














alhamdullilah, tugasan dah pun siap..nak wish terima kasih sangat2 pada miss sam, tanpa anda siapalah ayu yang berhak mendapat award nie

Jua, kepada sesiapa yang belum ayu serahkan award nie,,jangan marah yer..sebab ayu memang ikhlas nak serahkan award nie kat anda,,tapi..hanya wanita jer yang berhak,,maklumlah pada ayu beautiful hanya untuk wanita,.tapi, tak kisah lah kalau ada para lelaki nak ambil..dipersilakan...anda patut mengambilnya...


6 ulasan:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

thanks kak ayu
bestkan dpt award
btw...zana dah pernah dpt award nie...
thanks yerk ingat kat zana

Miss Mirror a.k.a Sam said...

thanks Ayu susah payah naik stage kan utk ambik award tu, pastu jd juri lg utk tentukan sapa yg layak terima ~15 blogger plak..penat kan?...semoga terus sukses!! InsyaAllah one day akan termakbul jugak doa Ayu untuk sebaris dgn lady in red tu...tuah org mana kita tau kan..way to go!

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

zana, sebenarnya..akak selalu tag awak..tapi kak faham awk dh di tag dahulu..so kak bagi award eik..
tq sebab sudi ambil

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

amin....masin mulut sis mirror aka sam..

okey, ayu nak tag sis pula lah..senang nak kenal, dekat, hampir atau sewartu maksudnya. apa2 pun enjoy dapat kenal sis..muah2x

JaJa'Z said...

kak ayu..walaupun jaja pernah dah dapat award ni..tapi memandangkan ada lain sket walaupun serupa..jaja akan tepek award tu kat wall jaja ok..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

jaja........orait...terima kasih yer,,
yahoo.....................jaja sudi amik...hahah