CITARASA RINDUAN

Saturday, April 24, 2010

KARNIVAL 1 MALAYSIA


Salam sabtu kawan2...seronok juga pagi2 nie pekena sarapan pagi yang ala2 kampung kan? cucur ker, lepat pisang ker?...alahai..nie pun menghadap oat sambil buat kerja umah, terus terang lah kan, kalau dah pekena oat..mmg kekenyangan tahap luar biasa..tamo nasi dah..kalau makan gak, gerenti semput..aka sendat perutku...

Ni pun baru jer lepas jogging, sure air mineral dan isotonik jer yang mampu aku telan. Petang nak balik kampung, sure ibu tersayang akan menghidagkan nasi.. Tak makan tak sampai ati, confirm aku kena makan, so..sekarang nie, bior lah perut ku bebas dari pelbagai bahan yang tak diperlukan.

Pagi2 gini, di kawasan kampungku ada 1 kanival 1 malaysia, seluruh rancangan felda bergabung di felda ku, (F Sg sayong, Kulaijaya).. yang bt seronok tu..Jom Heboh berlangsung di danga bay, kat sini pun ada ala2 jom heboh..oleh kerana aku mmg tak suka shopping atau berada dalam kawasan yang penuh manusia, confirm aku tak akan pergi walaupun ada pelbagai artis...(tak minat lah, baik
layan blog lagi best),

Namun Umai pula ada join aktviti..tu yang kena gak aku turuti,,,so kepada yang berminat untuk merasai pelbagai aktiviti seperti pertandingan memasak, j-robik atau untuk kanak2 seperti pertandingan mewarna dan pakaian beragam, bolehlah berkunjung ke kampung aku.........turut berlangsung hiburan yang di datangkan khas dari band belia felda...selain pelbagai barangan dijual

Kepada yang berminat silalah hadir ke:-

Bertempat:padang sekolah F sg sayong

tarikh:24-25hb April 2010

4 ulasan:

BEN ASHAARI said...

kikiki..tak minat gak nak g tempat gitu... muak dah ....

pagi pagi ni sedap pekena maggie..hahah

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam ben.....

adoi.......mmg maggie tak leh dipisahkan, ibarat lagu dan irama.....

dh suruh azila buat mertabak maggie?..sure lagi sedap

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ayu ~ klu time ank dara dulu takpe la kan nk ke tempat2 awam mcm tu.. ni dah ada "beg tangan" penat sikit kalau nk berpeluh2 kt tgh lautan manusia. Setuju! Layan blog lagi best! Anyway HAVE FUN!

Mat Gebu said...

Saya lagi lahh "pantang" pi tempat yg ramai umat manusia....rimas...rasa macam nak pitam, mual2...hahahaha...rela ngadap laptop dari pi....