CITARASA RINDUAN

Tuesday, April 27, 2010

AKU YANG KECEWA

Kes, aku termimpikan family ben, masih lagi menghantui diriku..puas ku cuba melupakannya, mana tak sedih oooo..ben dah setuju nak ziarah aku dan family, tapi masa tak mengizinkan, mana boleh aku lepaskan xpdc aku ke Taman Negara, mai keluar masuk gaung, sungai, denai, bukit semuanya aku nak jelajah..dah penat follow ben jelajah blog orang, kali nie aku nak jelajah tempat2 yang real sikit..baru GANAS.kikikikik

Atas kekecewaan yang berlipat kali ganda, aku ambil keputusan....akhirnya, aku pi jaga kedai makan CITARASA RINDUAN, dapat gak lepak2 ngan pekerja..sembang2 sambil layan customer, uits... korang nak tengok pic real aku kat kedai tak?... mai sini aku tunjukkan, sure korang yang pernah ke kedai aku tahu aku lepak kat mana tu..... (ahaks...tempat ibu duit nie...) yang duk sini..kalau tak aku, En zalie, abah, mak dan adik aku...orang lain no entry yer...kekekkekek



(siap posing sambil muka penuh minyak, hehehehehe...macam2 minyak ada, minyak masak, minyak urut...layanzz)

8 ulasan:

Yatie said...

Salam Ayu, klakor betullah..malam tadi yatie pulak yg termimpikan Ayu....padahal tak pernah bersua muka...tup2 arini Ayu tayang gambar Ayu...mcm tau2 jek...dlm mimpi tu Ayu pakai tudung purple tulah...ini mimpi betul2 tau...bukan olok2...agaknya syok sangat baca entry Ayu semalam...hi3...

eqbalzack said...

insyaAllah...ada rezeki nak singgah ke kedai ayu la...

apa masakan istimewa kat kedai tu? hehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

yatie,...hahaha. awat tak minta paste bandung masa mimpi ayu..mana tau dapat resepi secara percuma...hehehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

abang eqbal..

wow, abis exam..jogging kat blag kawan2 eik..memang spoting aka rapat dengan kami si adik2 yang baru nak berblogger

mee bandung...CITARASA RINDUAN...mesti kena cuba, pasti tak menyesal...

SugarSpices said...

mee bandung???...sedapnya!!
rajin toll update blog kan...kat kedai pun leh hapdet lagi erk...chaiyokkk!!!

kella said...

oohhh.. kak ayu, citarasa rinduan itu ialah restoran ya?

maafkan saya lewat mengetahuinya!

nanti kita gugel kat mana tempatnya leh terjah!

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

lina aka sugarspices..

sis tak leh lah kalau tak berblog

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

hai kella...............mai ler terjah kedai ayu,..

ayu tunggu..