CITARASA RINDUAN

Monday, April 26, 2010

POPULAR KAH AKU?

Mana aku nak bubuh muka nie, nak tampal ngan powder yang tebal, ala JLo lah pula,nie nak tanya kat korang kalau ada yang sudi sponser aku?,

hah!!!kalau tak ada,mana aku nak cari sponser nie, nak beli kasut baru,,,baju baru..ayoyo..ada yang sudi ker nak bagi free semua barang2 tu kat aku....nak buat macamana akukan popular...(ayat angkat bakul sungguh)

Apa?...korang tak caya ker, aku dapat award tau............award kali nie, aku kena pakai ala2 cinderella, sebab awars nie amatkah cute,.se cute yang bagi award kat aku..

anyway, terima kasih yang teramat2 tinggi setinggi KLCC, kepada CIKGU JAJA`Z...cikgu nie sangatlah comel..ahaks....sempoi, kalau dulu2 cikgu jaja`z nie cikgu aku, sure aku dapat banyak A,

Eik, nama aku dah kena panggil tu...sat2...aku nak naik state nie, nak amik dengan senang ati a.k.a rela ati,..wawawawawa, nie dia award yang aku maksudkan
>
>
>
< < >
>
>
>
>


yang paling best sekali aku kena ucap ayat keramat kat korang, nak tahu tak apa ayat2 yang akan aku lepaskan sekuat hati aku......
>
>
>
< < < < < >
>
>
>
SAAAAAAAYYYYYYYYYAAAAAAANNNNNNGGGGG JAJA`Z
( walaupun cikgu jaja`z yg minta aku wish macam nie, aku dengan rela ati tambah lagi banyak sayang4x., sbb aku memang sayangkan hubungan persahabatan nie, tq sbb sudi jadi sahabat ayu)

kepada kawan2 semua, sudilah amik award nie..(nie pun ayu terlupa nak tulis time post etry nie, tq sis ain..u the best), jangan malu2 yer..amik lah dengan rela ati..

PS; Jaja`z..ayu dapat berapa markah untuk entry nie?

4 ulasan:

Ain said...

besornyaaa jambak bunga tue.....

pass la kat sini sekuntum....

hehehe.....

cikgu jaja'z pass kat ain tanda kertas exam ayu nie....

campur darab tolak bahagi, A++++++......

apa macam, suka tak??

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

wow,sis ain.. i like.....lupa nak tambah entry pas kat kawan2..ayoyo
(terkena prob ben malam nie)

sis ain..silalah amik dgn senang ati

JaJa'Z said...

Out of ten..jaja bagi 1o bintang..!!! tu tak termasuk bintang hati, bintang pujaan, pasaraya bintang,bintang reality ....dan bintang2 yang lain

psttt..cute ke jaja? hehhehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

jaja, alahai..mmy best bila dapat bintang2...awat tak bubuh taik bintang. leh ayu buat hajat..wawaw (tak kisah ler hajat kecik atau beso).wawawawawa, nakal sungguh ayu nie

jaja`z..dah 5 kali ayu tulis kat entry ayu yang lain2 yang jaja nie mmg cute...aka... comel..