CITARASA RINDUAN

Monday, April 26, 2010

CONTEST SLOGAN UNTUK ABANG EQ


JOM JOIN CONTEST ABG EQ...SILA KLIK SINI

1. Terbuka kepada followers abg eQ. Yang belum jadi followers, follow dulu ye...(done)

2. Tak perlu vote! Abg eQ sendiri akan 'pick the winner' (berdasarkan kreativiti & originaliti).(orait)

3. Bagi slogan yang dah siap, buat 1 entry iaitu slogan anda bertajuk 'Slogan Untuk abg eQ..."(okey kat bawah nie)

4. Letakkan gambar contest (seperti di atas) kat entry anda tu.(done)

5. Linkkan gambar contest terus ke blog abg eQ.(okey)

6. Jangan lupa! Tinggalkan jejak kat sticky mode blog abg eQ ni....abg eQ akan terus ke blog anda.(Okey)


"hmmm..saya follow `Kurasa Something...` kerana........"


"Abang Eq panggilan mesra dari kami,Orangnya mahir dengan dunia Fotografi, Cikgu Physics bukan cikgu tari-menari,Blogger yang wajib di dekati, Sehingga komen di balas bertubi-tubi,Masih bujang bukan anak dara sunti,Dialah sahabat yang paling sejati..."


PS: Ayu cipta slogan nie masa abang eq baru jer open contest tapi, Ayu keluarkan entry selepas XPDC...mana tahu muka ayu muka rezeki...kikikikikiki

8 ulasan:

eqbalzack said...

hahahaha...guling2 abg eq ketawa bace slogan ni....hehe

abg eq ingat ayu dapat idea masa gi xpdc tu?

best2....terima kasih ayu krn mencuba...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

SAMA2 ABANG EQBAL..

ayu join sebab ayu senang berkawan dengan abang eqbal...

semoga ramai yang join contest abang eq..

honey amour said...

congrats ayu..dapat tempat ke-2 dalam contest abg eq..! congrats ya..!

BEN ASHAARI said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa..tahniahhhhh ayu.. hahaha...

Lelord said...

yea....menang...congrats ek

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis honey

terima kasih atas ucapanmu itu...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ben

sama2...terharu nie....kikikiki

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis lelord

terima kasih...sat gi nak cenderhati dr qatar pula...bila nak bersua nie?