CITARASA RINDUAN

Saturday, January 15, 2011

Alhamdullilah..selamat sudah.....

Salam….
Alhamdullilah..jam 10.50malam kami sekeluarga sampai ke rumah adik perempuanku…Niat asal nak melihat anak saudara baru, terpaksa aku batalkan dahulu memandangkan waktu tak sesuai… takut mendatangkan masalah pada baby...

Esok pagi baru nak ke rumah kak long… (harap-harap ada bibik ada sediakan nasi lemaklah..hahahha)

Untuk rancangan malam ini, up town Damansara….borong apa yer??? Kalau tak dapat apa-apa barang yang ingin dibeli…cuci mata jerlah jawabnya…
OPSssss… ada blogger yang nak jumpa?? Jom pekena chicken chop..huhuhuh


PS: betul ker? Aku boleh makan larut malam??? Tunggu entry nanti ya..hehehehe

4 ulasan:

eelobor said...

tak ajak pun.....

IMANSHAH said...

wah, uptown ka...gerbang malam di Ipoh

alinac lover said...

a.a..akak makan malam ke? hehe

Mama Janet said...

Ayu..pantang je tenguk baby malam2.Saya ada dengar juga..