CITARASA RINDUAN

Saturday, January 8, 2011

Edisi Surprise khas untuk Blogger Masakkan

Salam..selamat pagi..

Cuaca di kampungku..agak gelap gitu..tanda-tanda nak hujan…..sesekali layan ubi rebus dengan ikan masin sedap juga….kan………….

Walau hari nie, rebus juga ubi kayu…..aku tak berani nak makan….sebab apa??? Aku memang ala dengan makanan yang berangin…ada juga keluar masuk toilet tak henti-henti..heheheh

Hari nie, ada agenda utama yang ingin aku selesaikan…edisi surprise khas untuk blogger masakkan yang sambut hari lahirnya hari ini……

Bukan majlis hari lahir yer…tapi surprise ku rancangkan untuknya….

Malam nanti, selepas aku balik dari citarasa rinduan…akan ku kongsi pengalaman ke sana dengan kalian..


PS: minta-minta mat gebu sedia untuk di suprisekan….hehehehehh

10 ulasan:

Mas said...

ayu, tak sabar mas nk tngok surprise tu.....goog luck yer ayu...

LinRosLy said...

Salam Ayu...
Kak Lin Juga Tak Sabar...Nak Tgk...

Ati Masrif said...

hai ..ayu

hari sabtu pun buka kedai ye..

Lulu caldina said...

baguslah...rajin buat entry..

IMANSHAH said...

selalu balik kampung Ayu..baguslah jenguk orang tua

aeinio said...

hehehe tak sabar gak nih...

K.Nor said...

wahhh ayu celebrate birthday che mat ya... :)

Insan Marhaen said...

mesti makan sedap punya ni. beranginn..

sissyira said...

salam

apakah itu, sama sama tunggu k.:D

eelobor said...

tak update lagi, tak sabar dengar cerita terbaru....