CITARASA RINDUAN

Wednesday, January 5, 2011

JOM letak blog anda di bloglist Woot Woot


Selamat malam.....

Kebetulan pagi tadi aku kena tag dengan blogger putera2puteri, kiranya blogger yang baru aku kenali dalam tahun 2011…

Bila dah kenal, maka sama-sama dalam proses mengenali…terima kasih yer kerana tag ayu…..

Itu yang aku terasa nak sangat join tag nie. Bila kena tag tu..kenalah cari dulu siapa tuan tanahnya…rupa-rupanya blogger woot woot yang anjurkan tag ini…

Oleh kerana aku tak pernah mengenali blogger woot woot…aku tetap nak panjangkan silaturahim………….so dengan rasa rendah diri aku join tag ini untuk turut tersenarai di bloglist woot woot


antara syarat2nya......

*follow woot woot – done


*Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist " – done


*dalam entry tu korang letak syarat syarat yang gua tulis ni (copy paste je ) – done


*then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative or campur campur..- campur-campur (sebab aku suka kongsi cerita, baik masakkan,hiburan,jua keadaan persekitaran yang ku lalui


*korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog *korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 *yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject..

  1. http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/12/sorotan-2010-kenangan-manisku.html
  2. http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/12/kenanganku-sebagai-blogger.html
  3. http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/11/awas-tidur-berdengkur-bukan-memalukan.html


*tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..- done

1. syira http://www.sissyira.com/
2.kak ct
http://batulesung.blogspot.com/
3. kak lelord
http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/



*tinggalkan URL entry korang tu kat komen box sini..thank you – done

PS; kalau blogger tak bantu blogger, siapa lagi nak bantu?? Kan? Kan?

9 ulasan:

woot-woot said...

as'salam..thanks for joining ! :)

Citarasa Rinduan said...

w,salam....sama-sama semoga dirapatkan ukhwah sesama kita

IMANSHAH said...

eh kenapa tak tag saya?nanti nak join le

azieazah said...

Saling menyokong asal tidak membawa rebah...:)

sissyira said...

salam

terima kasih yea, syira datang ambil ni :D

Citarasa Rinduan said...

cikgu iman--
saya tag GA lain ...tunggu

Citarasa Rinduan said...

kak azie--
dah penat gak layan tag...
janji happy tak gitu..
klau rebah..terus tidur...hehehe

Citarasa Rinduan said...

salam.
selamat malam adikku

thanks..sila ambil yer

azzey said...

CITARASA RINDUAN: Bagus gak segmen nih...:)