CITARASA RINDUAN

Sunday, January 16, 2011

Diet??? tak payah.....

Salam..selamat pagi sahabat…
Semalam, dietku kantoi gara-gara adik perempuanku yang ke 2…(ala..pengantin baru yang baru 3 bulan melayari bahtera rumahtangga tu)..huhuhu..alasan baik punya… kerana dia baru balik dari tempat kerjanya kami bergegas curi beliau dari damansara… ingatkan nak cuci mata di up town Shah Alam.

Oh..tak boleh layan disana..ramai sangat manusia…parking pun tak ada..dah macam tempat orang tonton bola…..sebelum tu, agak sesat jugalah cari kat mana up town shah alam..nasib ada gps….(dah jam 12.30 malam)

Terus ke usj 9..layan chicken chop…. Adik aku order lamb chop… (seumur hidup aku ini lah kali pertama kami lihat lamb chop dimasak....asap dah macam tempat kebakaran…..huhuhuhuhu)

PS” adik buat western breakfast…jom cuci mata dengan hidangan yang pertama kali aku di jamukan…..(huhuhuhu, diet-diet…tak payah fikir..sekarang nie…makan..makan…);

9 ulasan:

eelobor said...

kenapa adik ko makan lampu?

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
thanks membetulkan..aku salah taip dah.....

munna said...

munna diet mmg diet tapi bila org belanja hancuss diet...

Mamamya said...

sejak berpantang ni mmg hari2 kene diet ayu...uhuhuhu...makan yg rebus2 ajer....

AZLINA said...

Salam Ayu, apa kabo? Lama x dengo crite...Ayu tgh diet rupanyee..bila la akak nk start diet nih!!!

Kalamhati said...

sekali sekala break diet takpe sis..hehe

azieazah said...

Kak Azie pulak, kalu berada dalam kelompok keluarga/kawan2 memang malu nak makan control atau cuit-cuit. Sebab nanti orang ingat Kak Azie diet (tak padan lak dgn badan) so makan macam biasa...

baru nikmat.

Lamb Chop? Ohhh sedappp

EiJa ZaQuaN said...

hehe..ala ayu baru sesekali makan western..xpe..
eija ni haa..yg susah nak control makan..huhu

ayu eija ada bg award kat ayu ye
http://mamakerry.blogspot.com/2011/01/award-best-follower-dari-cha.html

azzey said...

Klu dh teringin tu mkn jelah Ayu...