CITARASA RINDUAN

Sunday, January 9, 2011

Gara-gara Cerekerama Cinta Buta.....aku terkenal..hehehe


Assalamualaikum..selamat pagi

Harap-harap hujung minggu hari ini…diisi disamping orang yang tersayang, sambil layan tv dengan menu yang menyelerakan……..

Aku baru balik dari citarasa rinduan, kalau tak update blog rasa lain macam jer badan..walau semalam aku mengalami kecederaan kaki kiri..tetap gagahkan diri berniaga…dah rezeki bidang makanan…janji rezekiku dari sumber yang halal….kan?kan?

Maaflah, pagi ini aku sekali lagi nak kongsi tentang cerita drama CINTA BUTA di tv3…siapa tak tonton sangat rugi, lagu pun mantap tu…(yang tak suka citer tu…jangan marah yer..heheheh)

Semalam..aku sempat borak dengan blogger cikgu jaja tentang pelakon yang bagi kami kurang kena dengan jalan cerita tu…..maklumlah..mak-mak depa muda belia….kalaulah mak si dahni tu tu pertengahan usia mungkin kena kot, samalah sengan syanie….kami siap suka-suka tukarkan mak depa dengan pelakon yang lain..hahhahaha

Tapikan, disebabkan cinta butalah….traffic aku tinggi melambung………..kalau selalunya ada 2-12 visitor pada satu masa….tiba-tiba sampai 61-70 visitor ko…..(aku print screen jam 12.15 malam)

Pada masa yang sama, around 11.30-12.20 malam google tentang cerekarama tu naik sampai 128 hasil carian, selepas waktu tu aku tak tahu..dah mengantuk.hehehe (aku terus print screen buat kenagan aku)

Hingga saat ini jam 10.30 pagi untuk google tentang cerekarama cinta buta hingga ke 276…..(satu jangkaan yang diluar kemampuan…)

Dan, nak buktikan lagi…aku open google………tu dia…visitor pada jam 12-1 pagi adalah sebanyak 279 visitor….hehehehehe. (traffic lain dari yang lain)

Dan kebanyakkan hasil kata kunci adalah 100% tentang cerekarama cinta bulan.


PS: terkenal lah sekejap blog citarasa rinduan, nak dapatkan lagi traffic macam nie, entahbila????????? Sekurangnya…merasalah juga kan...…heheheheh

9 ulasan:

Lelord said...

uwaaaa....
"siapa tak tonton sangat rugi, lagu pun mantap tu…"

sampai ati tau. btw tahniah pasni ade nuff bg hadiah kan

Citarasa Rinduan said...

kak lelord--
hehehhe..glemour sat ayu..1 malam jer..lepas tu traffic merundum..1, 2 visitor waka..waka.....

eelobor said...

hehehe, glamer la akak sekarang. hihihihihi

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
hahahhahaha....
aku glemor...

kak ayu memang suka bab glemor nie...
sini ko..aku kejor sampai dapat.......!!!!!!!!!! jgn lari yer

Mat Gebu said...

Tahniahhh ayu..pengsaann kann...pstt terima kasih hadiah tu,,alah hai susah2 jee..

Citarasa Rinduan said...

cik mat-
sama-sama....itulah, saya terkejut gile dapat taraffic tinggi benor

PS: harap-harap sudi terima yer..tak seberapa...tapi khas untuk cik mat..

ilham_un said...

hahaha..papepon tahniah kak.
at least tinggi gak kan.
sekali pon tetap jdi kenangna kak....:)

Citarasa Rinduan said...

ilham-un
thanks singgah sini..
rasa happy malam tadi..nasiblah dah malam..kalau tak kak online tak henti2..hehehe

Ummi AmnaAmzar said...

best ke? xsempat tgk..balik mlm td pukul 11..tidokan anak pastu tgk jam dh pukul 12...boleh citer ckit x