CITARASA RINDUAN

Saturday, January 8, 2011

Happy Birthday Cik Mat Gebu -Dapur Tanpa Sempadan, Muhamad ShahRul Nizam dan Isteri blogger Eelobor

934427

Selamat hari lahir………

Selamat hari lahir………….

Selamat hari lahir Cik Mat Gebu, Shahrol dan Puan isteri Eelobor

Selamat hari lahir…………………..

Dengan ucapan

  • Semoga panjang umur
  • Semoga berbahagia selalu
  • Semoga panjang ukhwah sesame kita
  • Semoga dimurahkan rezeki dunia dan akhiri

******************************************************

Ku dedikasikan ucapan ini khas untuk blogger masakkan yang paling ku sanjungi dalam dunia masakkan iaitu En Adnan Bin Ibrahim yang menyambut hari kelahirannya yang ke 35 tahun pada hari ini, seorang blogger yang peramah dan menjadi pengunjung setia blog citarasa rinduan..

Jua untuk adik bungsuku Muhamad Shahrul Nizam, yang sama-sama menyambut hari kelahirannya yang ke 17, dengan ucapan belajar rajin-rajin, semoga dapat membuktikan kejayaan dalam peperiksaan SPM, ingatlah Kak Ngah sayang kamu

Dan. Ucapan selamat hari Lahir untuk Puan isteri blogger eelobor…yang turut menyambut hari kelahirannya pada hari yang sama, dengan ucapan semoga kamu dirahmati…..amin..

PS: Happy January birthday (8January)……


Glitter Images Free Pics Funny Pics


8 ulasan:

LinRosLy said...

Happy Birthday....Juga Dari Kak Lin...

ainnoraini said...

hepi b'day...semoga dibekati allah didunia dan akhirat...

Kalamhati said...

selamat hari lahir buat mereka semua..semoga Allah merahmati mereka

eelobor said...

terima kasih ayu.

ralat lak rasanya tak dapat nak joint program ko esok....mungkin lain kali kut.

Mat Gebu said...

Salam ayu dan terima kasih banyak2 atas ingatan anda sekeluarga...

wahida said...

selamat hari lahir semua...semoga diberi kesihatan yg baik selamanya..

Pink Pearl Lady said...

selamat hari lahir

eqbalzack said...

kalau Mat Gebu dah bg kredit kat ayu, confirm sedap tu...
kalaulah dekat, dah lama abg eq join ke rumah Mat Gebu...hehe