CITARASA RINDUAN

Friday, January 14, 2011

Nak minta cadangan nama baby girl???


Salam………..

Untuk tontonan sahabatku sekalian……anak saudaraku yang ke 7…dilahirkan pada jam 6.25 pagi pada 14.01.2011..seberat 3.32kg, .(nama belum bubuh). Kalau ikutkan baby dan mamanya masih di hospital columbia Asia, Puchong.....

Insyallah.tak ada aral…aku dan family akan ke USJ pada esok hari..


PS: minta cadangkan nama yang sesuai untuk baby girls ini…..Jasa anda amat dihargai..

13 ulasan:

Citarasa Rinduan said...

thanks faizal Razak--
beliau cadangkan Damya Hana dan Ana suhaiba

CT said...

Bestnya baby...akk cadangkan QASEH ALANNA

mss fix89 said...

nak tolong listkan ni hehehe....comey baby..yasmin sophillea,yumna nordarwisha,suci azureen,nabila qistina,hilda noradilla,ireessa nor insyirah,batrisya umairah......(okey x???) :)

Citarasa Rinduan said...

kak ct.....
comelnya...nama tu...
thanks yer

mssfix89--
dik, thanks so much.......nanti kak listkan dalam note...
jasamu ku kenang
terharu nie...hehehehe

ilham_un said...

nurul iman batrisya kak...hehehhee.

Citarasa Rinduan said...

ilham-un
wah...thanks...comel sangat

zeqzeq said...

nama tengok dalam bahasa arab wajar

nmkhairulazlan said...

salam kak..
sy cadangkan Nur Damia Maisara...

Citarasa Rinduan said...

zeqzeq--
sedang meneliti maksud nama-nama sahabat dalam bahasa arab...
terima kasih ya...
minta2 nama anak saudara ayu nie ssesuai utk dia

nmkhairulazlan--
terima kasih dik....
sedap juga panggilan nama tu....
terharu nie...
wink..wink...

azieazah said...

Sebaiknya, cari nama yang mempunyai makna yang baik-baik. Jangan terlalu panjang “berat” budak nak bawa.

Ringkas dan mudah lebih baik...

Citarasa Rinduan said...

kak azie--
thanks so much..
anak ke 3 berat namanya..
tu yang nak bagi yang pendek2 jer
ini dok usya lagi nama yang sesuai..
hehehe

Ummi AmnaAmzar said...

Surfina Amani

Citarasa Rinduan said...

ummi--
thanks...sesuai juga..
wah..makin banyak kena selak kamus arab nie..hehhh