CITARASA RINDUAN

Saturday, January 22, 2011

Tak boleh " Mengelat"................

Selamat malam…
Baru balik dari citarasa rinduan, Dari petang tadi aku tak henti-henti memasak…
Nampak gayanya customer tetap tamo ubah pendirian..still nak aku yang masak..so, tak boleh “mengelat” nak duduk-duduk tayang muka kat chasier…

Kalau customer baru, bolehlah aku suruh pekerja yang masak….depa memang tak tau resepi asal yang sebenarnya…

Tapi..kalau yang datang tu customer lama…jawapnya, jangan cari penyakit..kena turun padang

So, berdirilah aku selama 5 jam tanpa henti….



PS Alhamdullilah..rezeki hujug minggu, sejak kementerian kesihatan Malaysia dah beri LULUS untuk citarasa rinduan, nampak gayanya..pelanggan bertambah-tambah,,,amin..
Dan nampak gayanya...Aku bercuti balas komen dan blogworking...insyallah...ada masa aku golek-golek rumah korang yer.....
Salam sayang dari ayu - citarasa rinduan, jom tidur awal!!! ....

18 ulasan:

IMANSHAH said...

Alhamdulillah bertambah bagus perniagaan..semoga citarasa rinduan suksess selalu ye Ayu

Citarasa Rinduan said...

Amin....
terima kasih cikgu iman....
semoga cikgu jua di beri rahmat dan rezeki bertambah-tambah...amin

Mama Janet said...

Betul ler Ayu, mama pun kalau g kedai makan yg dh biasa pergi, mama akan cakap nak tokeh yg masak.

Muhamad Zaki Zafir said...

entah kenapa, sy pun rasa sama perasaan seronoknya mnjadi pengusaha ble baca entry kak ayu ni.semoga perniagaan akak bertambah2 maju insyallah. :)

sissyira said...

salam

itu tandanya masakan akak memang sedap :D

Amy Syaquena said...

wah itu tandanya masakkan akak sedap..

Syue Mustafa said...

Semoga restoran bertambah maju & sukses...

LyNn'Azlina said...

alhamdulillah...rezeki datang...smg terus maju

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hopefully one day, MM ada peluang merasa masakan Ayu... mesti sedap ler tuh!

Idalara said...

Assalam ayu
alhamdulillah...bertambah2 rezeki ayu dan family..ni yg ida rasa nk berniaga makn juga ni....

kella said...

tahniah kak ayu.. kita selalu doakan bisnes kak ayu ni sentiasa berkembang dengan pesatnya!
:)

dah tido agaknya akak time ni kan?
gud nite... sleep tight.. :)

hysman said...

salam kak..
syukur alhamdulillah kak...
tak sabo rasenyer nk jejak kaki ke sana..
klu sy dtg agak2 dpt special seat n discount tak?
ngeh3....
:p

azieazah said...

Hebat ni.
Memang wajar dipuji.
Kalu semua lengkap, mengikut peraturan dan prosedur, bersih kemas layanan tiptop tak mustahil boleh maju.

Berniaga makan ni tak boleh dipisahkan dengan sedekah, jika tidak berkira dgn pelanggan, insyaAllah majulah...

Kak Azie singgah nanti, cuma nak tumpang rasa Air Suam segelas. Free jer kan? kan? (^_^)

Semoga terus maju jaya...

Mas said...

Alhamdudillah, makin maju perniagaan ayu..mas pun tumpang seronok...
nnti satu hari nnti nak juga jejak kan kaki kat citarasa rinduan tu...nk ayu yg masak..he..he...

Panglima Muda said...

kerja kuatlah dik oii, banyak dapat duit

azzey said...

Rezeki dari Allah Ayu...bersyukurlah ...:)

munna said...

Alhamdulillah ..nesti penat kan ayu memasak

rieyana ynn said...

mesti penat sampai 5 jam..tapi seronokan owg puas hati makan makanan yg kita masak..;d