CITARASA RINDUAN

Friday, January 28, 2011

Tahniah Ben Ashaari...

Tampan, smart, dan bergaya! Inilah lambang lelaki moden hari ini. Ben Ashaari 34, memang bertuah kerana beliau adalah personality lelaki pertama yang menghiasi ruangan GAYA HIDUP. Menyusuri kecintaan Ben Ashaari atau lebih mesra disapa sebagai Ben terhadap dunia kecergasan dan blog membuatkan kami sangat kagum dengannya, percayalah bukan calang-calang orang boleh menjadi sepertinya….(nak baca kisah ben di dalam majalah rapi korang beli sendiri yer…)
 
***********************************
Aku salah satu anak buah ben yang belajar tentang dunia blog darinya, dari aku tak tahu apa yang dikatakan blogging, blogger mahupun blogworking…hanya create blog bila setiap entry yang ben keluarkan di blognya menyambat hatiku..

Korang bayangkan dari O kini aku sudah faham selok belok blog….alhamdullilah

Tahniah ben, aku sentiasa mendoakan kau terus success dalam kehidupan dan dunia blogging

Jua, tahniah untuk isterinya, Azila Zain…yang sentiasa menjadi tulang belakang kepada kejayaan suami tercinta

PS: teringat setiap kenangan blogger terhebat ini berkunjung ke teratakku…terima kasih, keteratak kami tahun lepas…setiap kenangan indah akan kekal abadi hingga saat ini…insyallah… terharu sangat hari ini, dapat akhirnya beli majalah rapi untuk simpanan sendiri....masih ingat entry aku kemarin? sila klik sini...heheheh

14 ulasan:

eelobor said...

perghhh.....kuar kat majalah tuh. ayu lak masuk dlm majalah ape lak?

BEN ASHAARI said...

terima kasih ayu...

eelobor.. nak tunggu masuk mangga lak.. leh masuk kolam renang.. hahaha

alinac lover said...

hehhe akhirnya ya kak

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
aku?...keluar majalah tak mungkin....kalau surat khabar mungkin kot..macam tahun lepas sinar harian esidi johor...


ben--
sama-sama, ewah...kalau majalah mangga sure dah tahap artis...hehehe

Citarasa Rinduan said...

yong--
kak kan, sebenarnya baru balik dari konsulat dan imegrasin indonesia, renew paspord dan permit pembantu rumah...

singgah lagi kedai buku, terharu sangat...belek mukasurat belakang...ben ada kat ruangan gaya sihat...apa lagi, terus sambar....

Nazterjah said...

Hasil Usaha Ben Ashaari memang berbaloi..tahniah ben

Lelaki Ini said...

wah!!!!
tahniah2!
abg ben memg hebat!!!

Citarasa Rinduan said...

nazterjah--
tahniah...kepada ben...nanti kita usaha sama mcm dia gak, insyallah..pasti berjaya..


lelaki ini--
beli tau majalah rapi...nanti leh buat simpanan...tahniah juga u blog anda....

iqbalhakimi said...

bro ben menjadi semangat untuk rakan-rakan blogger yg lain kak =)

cik pulau said...

yaa... tahniah buat En. Ben kita ni..
memang mantop la.. huhu..

munna said...

bertambahlah glamer en. Ben kita ni...

CiKaLi said...

sis.. nnti sy nk serang teratak sis ya... tgguuu

Citarasa Rinduan said...

iqbal--
dialah penyebab kak ayu create blog...terima kasih semua

cik pulau--
mantop dan meletop kan..hehehhe


munna--
lepas glemer...terasalah tempias kat geng2 blogger semua...
semoga ben terus sucess

cikali yang comel--
boleh..yang pasti habaq awal2 yer

azzey said...

macho, tampan ,bergaya dan popular.....hu3..tahniah utk ben....