CITARASA RINDUAN

Tuesday, January 4, 2011

Contest Jelingan manja dari Blogger Bulan

Selamat malam,

Badan rasa semacam, tapi aku tetap gagahkan tag yang mamanajlaa beri padaku, oleh kerana syarat-syarat agak senang…dan kebetulan aku ada gambar yang jeling menjeling…..

Aku ambil bahagian…

Ku persembahkan jelingan manjaku ini untuk contest yang bulan anjurkan…klik sini yer

Ada gurindam untuk cik bulan…

Tarikh tutup: 22 January 2011

Contest dari blogger cik bulan,

Buat geng blogger yang sukakan berkawan

Aku terus terpaut nak tonjolkan rupaku yang tak berapa rupawan

Mana tau ada rezeki tayang jelingaku yang kuat berangan



Hatiku bedebar tungu respon tuan badan

Korang patut join sama-sama agar dapat habuan

Hadiah menarik menanti buatkan aku terus berangan

Jom Join kita riuhkan contest /blog cik bulan



Nie syarat-syaratnya:

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas.


2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore

*sebab PrettyLensStore nie main sponsor*

3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.

4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee

5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.

6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang. tag shafiqrosly

7.Komen entri nie sekali dengan link korang.

8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehehee

16 ulasan:

Black_roses92 said...

gud luck kak ayu.. hehe.. tu dia. mata gak en.. mata tu en anugerah paling best... apa la yg grgnye klw tgk mata.. adeh

Lelord said...

pheeweetttt good luck dear

Citarasa Rinduan said...

black roses-
mata.....kak punya mata mmg garang tau,,,tu yang bila entry awak tang mata..kak terus komen..hehehehh

besor sangat mata kita gamaknya..sampai orang kata..kita garang

Citarasa Rinduan said...

kak lelord--
thanks tag ayu..........

good luck juga u kak..

Syafiq Rosli said...

sis..haha sy xde lorh..

zeqzeq said...

amboi tajamnyaa..amboi ramainya kengkawan dia

Hanim Mahali said...

Gud Luck ya... moga terpilih... ^_^

eelobor said...

nasib baik aku tak kena tag.... hihihi, kalu tak mesti mati akal

azian said...

kak ayu...
ni kl tak menang tak tau laaa...heheheh...

PUTERA2PUTERI said...

salam ayu.....ieta dh tag ayu la....tengok tau

azila said...

wah...cun sgt ayu:)

Panglima Muda said...

tak de ke jelingan jantan manja

Mak Su said...

good luck!!

saya jeling tak manja dah, dia jadik manjau, hahaha

erienz said...

amboi jelingan manja ayu....

Bulan said...

thanks join akak ;)

ZACK ENTRY said...

semoga berjaya..=)