CITARASA RINDUAN

Friday, January 14, 2011

Award dari Mas Duniaku

Assalamualaikum, selamat malam sabtu sahabatku sekalian….

Alhamdullilah, pagi ini selesai sudah urusan check kesihatan terhadap FIL dan MIL…walaupun RM banyak melayan..yang pasti aku berasa selesa dengan tahap kesihatan mereka…

Bila dah tau apa penyakit mereka…semestinya aku berjaga-jaga dan sentiasa memberi perhatian baik dari segi pakai, makan, minum mereka……

Tengahari terus ke pasaraya (pasar borong) beli keperluan barang basah untuk citarasa rinduan..

Sampai ke rumah dalam jam 5 petang. Terus merehatkan diri……itu yang online agak lewat…ini pun sambil update blog aku mengemas rumah dan membasuh pakaian…..

**********************************************

Kebetulan malam nie, dapat award dari blogger masakkan yang aku kenali sejak setengah tahun yang lepas..

Blogger Mas,duniaku…. Blogger masakkan yang rajin singgah dan rapat denganku…Mas…thanks so much….ayu terharu dengan award ini….

Jadi sebelum ambik award tu bacalah 'PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI' kat bawah tu dulu yee......

:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar

Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti

Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip

jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.

Pemenangnya :

  1. Azzey
  2. Kak Azie Azah
  3. Hsyman
  4. Syira
  5. Eelobor

PS: Sila ambil award ini tanpa malu….untuk blogger yang lain..anda juga sahabat alam mayaku yang terbaik…..terima kasih kerana sentiasa menyokong blog citarasa rinduan

9 ulasan:

Wanita Mutalib said...

sentiasa sokong walau jarang menjenguk..sori ye yang :)

Citarasa Rinduan said...

eita-
memahami..
nak tau tak, eitalah blogger pertama yang follow blog ayu..
jasamu ku kenang..

azieazah said...

Terimakasih... best nya dapat award.

Wanita Mutalib said...

ayu, bila agaknya kter leh jumpa kan.
simpan impian nak jumpa kamu.
pasti satu hari pasti kita ketemu kay. :)

Citarasa Rinduan said...

kak azie azah--
kerana dirimu sangat berharga..ambil tanpa ragu yer kak


eita--
syuut.......kita nak ke usj esok pagi..jom gather2...

eelobor said...

hehehe, ko pn mcm paham jer letak aku last sekali. hehehe.....

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
ambik...nie ikhlas tau...

azzey said...

Wah! Namaku teratas....hu3...tq ayu....:)

sissyira said...

salam kak,

terima kasih atas award ni

maaf sebab lewat ambil.