CITARASA RINDUAN

Friday, January 21, 2011

yes...rancangan hari ini...semuanya tertunai

Selamat malam semua.

Syukur,,akhirnya apa yang dirancang tertunai sudah…

Aku dapat facial wajahku akhirnya..

Jom…posing ala-ala mukaku di manjakan gitu…huhuhuhuhuh

My MIL pun dapat buat rawatan resdung…tadi blogger en shahrom ada tanya, cara macamana rawatan tersebut..

Jawapannya…hanya dioles dengan sebatang lilin yang kurang panas, manakala hama putih akan ikut sama…

Bukan jenis asap seperti yang ayu pernah lalui….

So, my MIL happy sangat..sebab tak perlu menggaru mata dan hidungnya…..alhamdullilah., penglihatannya dah terang dan malam nanti insyallah..tidurnya mungkinlena…nyenyak gitu…hehehhehe

Tapikan, ada tambah sikit lagi aktiviti memanjakan diri…kami sempat lepakkan diri di rest n go…..ala mesin urut tu…bukan hanya MIL dan FIL ajer yang urut…Umai…pun merengek sama…nak rasa macamana kena urut….(kecik-kecik pun ada hati ko…)

Keputusannya??

Dah benda best..sekali urut..merengek nak lagi…umai-umai..


PS: En Zalie, demam…….jangkit aku….semoga cepat sembuh abang…

13 ulasan:

alinac lover said...

SYOK NYAAA P FACIAL

Citarasa Rinduan said...

yong..segar wajahku..
kalau dekat..dah lama kak pi tempat kamu...

hazlin said...

akak selalu buat sendiri.. hehehe

Citarasa Rinduan said...

kak hazlin--
buat apa?? facial or rawatan resdung>>>
wah...
teroo nyer.

K.Nor said...

makin berseri2 wajah ayu tu.. :)

Citarasa Rinduan said...

k.nor--
hehehhe.thanks...malu gitu...tapi mahu...hahahha

Mas said...

bestnya facial....mas masa bujang dulu rajin facial....
mesti segar rasa muka kita kan ayu....

Citarasa Rinduan said...

mas--
rasa kosong..segar..ringan..
semuanya perfect lah..
ayu happy sangat hari nie, dapat buat atas setiap rancangan yang ayu listkan hari nie..
selalu susah nak dapat...hehehehhe

azieazah said...

Mengisi masa sehari cuti dengan xtvt yang memuaskan hati dan semua pihak. Barulah enjoy nikmat hidup namanya.

Jika resdung yang teruk, kena banyak pantang makan tu...

Moga segera sembuh pada yang demam.

Citarasa Rinduan said...

kak AA,
tapikan rezeki kak lagi masyuk..ayu tumpang happy sekaki..

my MIL mmg dok jaga makan...gatal2 tu yang buat kesian..

Idalara said...

dah bertahun tak buat facial ni....nak kena buat gak ni..

eelobor said...

ooo....buat facial, patut la ada banyak perubahan tuh. ingatkan ori... hihiihi

semoga en.zalie cepat sembuh...

Citarasa Rinduan said...

idalara--
jom..manjakan kulit muka kita...


eelobor--
ooooooi... mukaku ori lah..mana ada perubahan..hanya buang jerawat, dan jeragat...(eik, aku mana ada jeragat) hah!!!..sel mati

nasib ko doakan en zalie cepat sembuh...terus aku tak jadi marah ko...hahahah