CITARASA RINDUAN

Tuesday, January 11, 2011

Rehat Berblog..............

Terima kasih teman-teman…………………

Selamat malam,

Seharian aku kurang sihat, tetap gagah jua nak berblogging…..

Pening kepala disebabkan kepalaku ala kepada air hujan, penyakitku ini dah lama…kalau kena hujan..pasti sakit kepala hingga berdenyut-denyut..

Itu yang uruskan citarasa rinduan dengan rasa tak selesa, kalau berdiri lama-lama rasa nampak banyak bintang-bintang..berpinar-pinar, aku bukan tak suka makan ubat..tapi sedang usaha untuk memperolehi cahaya mata…risau ada effect yang melanda..

Nasiblah, sempat hidangkan beberapa entry post kepada kawan-kawan tanda aku tetap dihati kalian..

Terima kasih kepada sahabat yang setia singgah ke blog citarasa rinduan..

  • kepada blogger yang tetap meluahkan komen yang bernas,
  • kepada sahabat blogger yang support blog citarasa rinduan,
  • jua kepada sesiapa sahaja yang sudi membaca coretanku ini…….(ku tahu walau tiada komen, kalian rajin keluar masuk ke blog biasa-biasa ini

Tiada ucapan lagi yang boleh ku ucapkan untuk kalian,

Sesungguhnya aku menyayangi persahabatan dunia alam maya ini..lebih-lebih lagi blogspot yang banyak memberi jasa sehingga ku kenal beberapa teman-teman dari golongan sederhana-kaya, muda-tua, berpelajaran-berkerjaya……kita sama…tiada beza, meluangkan masa sesame kita…menulis tanda kita suka/kecewa…………….

Yang pasti…tanpa kalian, siapalah ayu-citarasa rinduan????…..


*******************************************

PS:

Ada tag/award yang mungkin tidak sempatku ambil dan selesaikan, bukan tidak sudi…tapi beri masa untuk aku selesaikan di dunia reality, titleku sebagai isteri, ibu, majikan, tukang masak,drive en zalie dan nurse tidak bertauliah, membantutkan masaku……….

Minta jasa kalian tinggalkan url, insyallah..aku singgah dan bawa pulang…

***selamat hari lahir kepada Dato Siti Nurhaliza (penyanyi tersohor Malaysia) Azrah Ayob (Qariah Malaysia/sahabat En Zalie), Anak saudara blogger Cik Mat gebu (Aisha Nabila) dan sesiapa yang menyambut hari kelahiran pada 11.1.11, dengan ucapan semoga anda dipanjangkan usia dan diberi kesejahteraan dunia dan akhirat****

11 ulasan:

eelobor said...

wah...dari gaya penulisan pun dah nampak kepenatan & keletihan citarasa rinduan. berehat dulu, kasi fresh balik tubuh badan & minda.

apapun aku tertunggu entri terbaru dari ko nanti, sebab tak sabar nak ngata lak. hiihihi....

Mas said...

ayu, jaga diri , itu yg penting...banyak2kan berehat...mas sentiasa doakan ayu sekeluarga sihat dan dilindungi Allah sentiasa...
mudah2an umai cepat dapat adik yer...

azieazah said...

Tiada sebarang masalah atau terkilan pun.

Bukankah hidup kita ini lebih penting utk orang yang kita sayang?

Have a good rest, get well soon.

Moga hasrat utk mendapatkan cahayamata seterusnya akan berhasil. Aminnn...!

kella said...

laaa.. kak ayu takkan merajuk sebab kita tak singgah kot.. kita pun tak sempat nek jenguk2 kak.. sibuk sangat kebelakangan ni...
kalau ada masa pasti singgah!

semoga kak ayu sihat..
semoga apa yang dirancang berjalan lancar..
dan semoga setiap kerja yang dilakukan itu dipermudahkan oleh Allah..

takecare.. :)

IMANSHAH said...

Penat2 blog kengkawan jenguk2 lah ye..hehe

hysman said...

takpe kak shima..
take ur time..
kitorg slalu ade n menjenagah diteratak nih...
setlekn tugas hakiki dlu..
yg sampingan buat2 dunno jer..
dah free baru layan balik..
hehhee

sissyira said...

salam

kakak, semoga kakaka cepat sihat, banyakkan rehat and take ubat yea :D

My MiRa said...

akak...sabar ye....segala yang terjadi ni semuanya ujian dari tuhan...akak adalah org yang terpilih untuk diuji begini...sabar tau...satu hari mira doakan akak dapat cahaya mata yang comel2....

EiJa ZaQuaN said...

ayu..yg penting kesihatan & keluarga..sambil2 tu br berblog..xpe la..yg penting ayu jaga kesihatan ye..hope ayu dpt rehat yg cukup..:)

noie said...

salam dari kota tinggi yer.. :-)

Mama Janet said...

Rehat2kan badan ayu oi..tapi selera pelanggan tetap diutamakan tentunya.