CITARASA RINDUAN

Saturday, January 22, 2011

Blogspot berwajah baru....

Salam pagi sabtu kawan-kawan
Jangan terkejut pulak aku boleh online pagi nie,heheheheh

Sebenarnya dah ke citarasa rinduan,,,siap jer memasak sarapan pagi, MIL dan FIL datang ke kedai….Umai buat hal…tamo dijaga oleh MIL..apa tah angin yang meresap dalam badan dia pagi-pagi nie…sabor jerlah…

Keputusannya,,,kenalah aku dok kelek si umai…balik rumah…layan dia secukup rasa…..heheheh


Bila umai dah okey sikil, dapatlah aku online sat, sambil siapkan sarapan en zalie
Tapi……….Terkejut ko…untuk catatan blogspotku berwajah baru………..

Rasanya, sure korang dah lama tau..aku jer baru alami perubahan dik blogspot nie..so jakun lah sikit…


Heheheheh…aku suka yang amat dengan blogsport terbaru nie…cun habis…peweet…
Perubahan yang aku nampak (aku guna blogspot bahasa melayu yer...)



  1. perubahan pada font dan lain-lain…nampak simple gitu
  2. penambahan pada pratonton entry terbaru…terbaik beb, selalu prontonton tu di bahagian atas, now dia dah duduk bawah..nampak kemas jer
  3. bahagian opsyen catatan pun dah lain sikit....mula-mula pelik gitu...tapi aku nampak kebestnya...heheheh

I like blogspot..


PS: korang sarapan apa?? Aku rasa Lapor lah…..nak minum air yakut lagi atau tomato jus eik????


7 ulasan:

Sekamar Rindu said...

salam..

kak...SR sarapan makan roti canai saja...hehe..

kak apa khabar?

erienz said...

salam ayu...x sarapan lagi...x tau nk mkn apa...perut rasa beranginje, huhuhu....

Citarasa Rinduan said...

salam..
hai SR....kita sebaya tau..hehehehe, alhamdullilah ayu sihat.....

wah, sedap gak tu roti canai..tapi ayu mmg tak suka makan roti canai..dari dulu hingga skg..kalau lempeng..sedap gak...buat cair2 bubuh sambal tumis..
nyami..

Citarasa Rinduan said...

erin--
awak tak makan semalam kot...tu yang perut berangin...
jgn minum susu..nanti muntah...
awak kunyah gula2 yer...
baru lepas tu boleh sarapan mcm biasa

shnadzarahalhabsyi said...

askum...tima kasih la byk2..hepinya sy coz arini ada gak yg sudi follow blog sy...tima kasih ye ..?.. wat can i call ? HEPI SGT!!!

shnadzarahalhabsyi said...

askum...tima kasih la byk2..hepinya sy coz arini ada gak yg sudi follow blog sy...tima kasih ye ..?.. wat can i call ? HEPI SGT!!!

Citarasa Rinduan said...

wsalam..
panggil ayu sahaja..
kita satu negeri rupanya..semoga ukhwah kita berpanjangan...

thanks follow blog ayu citarasa rinduan