CITARASA RINDUAN

Wednesday, January 5, 2011

Penyanyi idam anak keguguran!


BELUM terlambat warga kerja SS ucapkan tahniah kepada beberapa artis tempatan yang mengandung, sekali gus mendapat cahaya mata pada tahun lalu.

Antara artis yang dilaporkan mengandung pada penghujung tahun lalu dan bakal mendapat cahaya mata tahun ini ialah pelakon berbakat Norkhiriah dan pengacara jelita Sazzy Falak.


Namun, SS dapat tahu, seorang artis terkenal tanah air ini pula khabarnya mengalami keguguran selepas berusaha sekian lama untuk mendapatkan cahaya mata yang diimpikannya.

Kata rakan SS, dia sendiri meminta supaya perkara ini tidak dihebohkan kepada peminatnya. Khabarnya, artis wanita ini pula sudah beberapa tahun berkahwin, tapi masih belum dikurniakan cahaya mata. Sedangkan, ramai artis yang berkahwin pada tahun yang sama dengannya sudah pun mendapat anak. Nampaknya, masih belum ada rezeki buat artis ini dan suaminya untuk mendapat anak lagi.


Apapun, SS harap artis wanita itu tidak akan berputus asa untuk terus berusaha mendapat cahaya mata tahun ini. Kita hanya mampu merancang, tetapi hanya Tuhan yang menentukan segalanya.


Pada masa sama, SS juga berharap, semoga artis wanita ini akan terus berusaha dan tidak berputus asa untuk mendapat cahaya mata.

SS juga turut sama mendoakan semoga rumah tangga artis wanita itu akan diserikan dengan cahaya mata tidak lama lagi.


Kredit to metro online


Ps: Aku rasa aku tau siapa artis yang dimaksudkan….untuk artis tersebut….semoga berusaha gigih untuk mendapatkan hasilnya..kerana aku tahu perasaan beliau..hanya yang pernah/sedang melalui pasti tahu rasanya………

All the best !!!!!!!!!!!!!

19 ulasan:

Lelord said...

sapa ek

Kalamhati said...

mcm dpt agak laa..hehe

sekamar rindu said...

salam...

banyak berdoa pada Allah swt...moga mendapat anak buat artis tu..

Nieza said...

ya belum rezeki tu..samalah mcm saya juga..:)

Shaofie said...

jemput join segmen di blog. mudah je.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Spt dpt I agak siapa artis yg dimaksud...smlm ada keyword yg semacam ni masuk ke blog Akak dan menjurus kpd nama artis yg dimaksud. Oh mungkinkah??

Syafiq Rosli said...

insyaallah..rezeki ada di mana2 je..

hazlin said...

boleh cuba lg sampai dapat... masih muda kan???

PUTERA2PUTERI said...

ayu..ada ckit pembetulan la....tag tu bukan join kt blog ieta....kt blot woot woot tu...ni link dia....


http://www.iniwootwoot.com/

aeinio said...

saper ek..?

alinac lover said...

ala xtau la sapa

azzey said...

CITARASA RISNDUAN; Rasa mcm dpt agak juga...:)

hysman said...

datok ct kah? hurm,..

Zaidah said...

sapelah agaknyer....

ct_nurmarlissaa said...

kesian nyerr....ermm..sedihh...kan

azian said...

kak ayu...sape2???(dgn nada yg begitu xcited) hehehheeh

Ummi AmnaAmzar said...

sape ek ayu? xtau nak agak sbb ramai sgt artis..dato' ct ke

kella said...

hmmmm... sedih..

Citarasa Rinduan said...

kak lelord--
doakan beliau di beri peluang...hanya yang rasa yang mengetahui

kalamhati--
samalah firasatmu itu dgn ayu

SR--
salam, insyallah..semoga beliau tabah

Nieza--
samalah kita berdoa, insyallah

shaofie--
terima kasih atas undangan, insyallah..malam saya singgah..

MM--
kak MM,.dialah..hari tu..dah bunyi2 now, dia kesedihan..tak apa..ada hikmahnya..

Shafiq--
bijak adikku ini....amin..doa yang baik adalah utk sesama islam

hazlin--
kalau umur dah 30 an..sure gabra..tapi tak apa.....ada2 rezeki tu

putera2puteri--
ayu dah link ke blog woot woot, hanya nak sampaikan pada eita...yang ayu dah siapkan tag itu

aeinio--
biarlah rahsia

yong--
gelemor artis tu..sure satu hari kamu tau

hsyman--
teka lagi.....

kak zaidah--
jom kita teka......heheheheh

kak ct nurmarlissa--
kak thanks masuk sini..rindu dgn kak...nasib kak singgah sini..malam ayu singgah yer..insyallah

azian--
azian, kita tunggu....biarlah rahsia....

ummi--
teka lagi............yang pernah rasa akan tahu kesedihannya

kella--
samalah kita..yang merasai pasti mengetahui kesedihannya, kak ayu rasa malu sangat time pernah gugur 4 tahun lepas.. sedih, duka...semua rasa...........