CITARASA RINDUAN

Wednesday, January 5, 2011

Giveaway Edy:Awak Busuk

Salam. Awatlah aku kena tag jer akhir-akhir nie…kiranya awal tahun 2011…hidupku dimeraiahkan oleh TAG ajerlah…

Tapi, demi memeriahkan hidup blog……aku akan pastikan sessi tag yang dibuat oleh kawan-kawan blogger harus ditunaikan….bak kata blogger AA, kalau bukan blogger bantu blogger siapa lagi kan???

Selain kena tag pagi tadi oleh blogger putera2puteri aku kena tag dengan blogger macho iaitu si shafiqrosly…..syafiq nie, walau sibuk mana pun, sure masuk blog aku dan tag aku…thanks so much budak hensom…hehehehe

************************************************

Wokey, jom kita ikut apa pula sessi tag ini, dan hasil terjahanku…akhirnya tuan tanah adalah blogger lelaki…namanya danielzaidi……dia telah menjayakan satu GIVEAWAY yang bertajuk gIVEaWAY Edy:Awak busuk…., dan aku tau...setelah kita kata edy busuk. Si Edy balas...awak wangi........yahooooooooooo..........betulkan edy???

Kalau korang berminat untuk join sama…jom terjah blog danielzaidi ini..sila klik sini

Dan, syarat-syaratnya adalah Korang hanya perlu :

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...

(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini) –done

2. Jadi follower blog ini... –done

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUANdan make sure dieorg tahu... –wajib tu….oleh kerana aku dah ramai tag kawan-kawan dalam blogslistku..kali ini aku nak tag

  • blogger yong (alinac lover) dan
  • cikgu iman shah..opsss abgshah

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...done

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..

sesiapa pun boleh join...

tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

PS: hadiah memang lumayan…minyak wangi…tapi sayang aku tak dapat nak buka gambar….ada problem..dan hasilnya picture not found….

4 ulasan:

E.d.Y said...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..:)

alinac lover said...

heheh kena tag ek..insyaAllah yong buat ya

azzey said...

CITARASA RINDUAN; Best gak klu join nih...:)

IMANSHAH said...

saya dah join