CITARASA RINDUAN

Tuesday, January 25, 2011

Yes,,,,,,,,putus sudah.....

Selamat pagi selasa sahabatku sekalian

Pagi ini, bangun dengan segar bugar…tidur lena semalaman, hanya sedar bila umai kejutkan minta susu….teruss bersiap ke citarasa rinduan

Bila badan dah segar..happy happy..memasak sarapan pagi pun rasa lapang hati ini..bak kata budak-budak dok bercinta;.dalam hati ada taman…heheheheeh

Nora bukan dalang

Sebelum berita jam 7 pagi di tv 3….aku terdengar celoteh pengacara tv 3 yang hensom lagi comel tu…si Eli, dan Eby…dok gossip tentang fasha dah class dengan si jejai (bekas suami nora), betul ker???

Hhehehehehhe, ini gossip asli tau…si jejai putuskan hubungan bukan sebab nora tapi datang dari lubuk hatinya sendiri…
So, kalau lelaki yang ada gf macam si fasha sure tahu sendiri..heheheheheh, nak tambah bukti korang baca kat sumber terkini aku..
Sumber mana, metro online…..klik sini


Hahahhaha, ada aku kesah nak gosip2 gini…..so.jom memasak lauk pauk temgahari pulak….
Kalau lambat….lambat aku dok berdiri depan 4 tungku dapur….



18 ulasan:

ainnoraini said...

ade jugak dgr kat radio mase on da way keje pg tadi...

Kakzakie said...

suratan atau kebetulan....
segalanya mereka jua yang tahu
biarlah.... selibriti memang macam-macam cerita....

Piasara said...

padan muka...eheh..patut ker saya cakap macam tu?Tapi mmg spontan la itu yang keluar bila dengar ttg ni..

eelobor said...

ada hikmah untuk kedua2 belah pihak...

Mama Janet said...

Dah agak dah.Hubungan dia orang berdua ni tak kekal punya...

Puteripisces said...

suke suke suke!!!!(errkkk perlukah sy hepi dgr citer ni???hahahaha)

My Little Diary said...

salam,
tak abis2 kan citer pasal fasha ni... bosan jer...

sahromnasrudin said...

alhamdulillah.........

azian said...

kak ayu...
tak tau nak ckp apa sbb kl diorang clash sy dapat duit nak jugak sy gembira...hahahahah!!!!(jahat betul!!!)

annazanariah said...

kak ayu...

macam2 kan dunia artis ni..

A-Y-I-E said...

bila tgok jejai sibuk main twitter... mcm xd per2 yang berlaku jer...rupa2nya ada udang di sebalik batu

hysman said...

salam kak..

syukurlah..
bagus pon die clash..
fasha tu takleh dijadikan bini...
sblm kahwen dah tayang tubuh utk halwa mata org lain..nk buat pe lg kawen dgn pompuan lagu tu..
semua yg terjadi ade hikmah..

perghh...mcm pedas plak ayat saye ni kak..
hehe..ikhlas..

Sharinginfoz said...

entah apa citer diaorang ni

Lelaki Ini said...

nak cakap bnde nieyh leh tak??
padan muka depa!
hahahaha!
kejam2!

azieazah said...

Dah tiada jodoh. Tumpukan saja pada kerja.

Akan datang mana tahu dapat jodoh yg lebih baik lagi.

mamawana said...

member guys kat opis tepuk tgn... ada chance nak ngorat Fasha... semua laki orang ..hohoho

Dearie Pearls said...

pasa.. pasa..

erk..
fasha.. fasha..

dah xde jodoh ar tue..

Sofia Aimd said...

erm erm erm.. ni je pengakhiran die? huhu