CITARASA RINDUAN

Monday, January 10, 2011

Award dari blogger ERIEN



Sebelum ayu tidur, ayu nak selesaikan satu tag/award yang diberikan oleh erin
http://erienz82.blogspot.com/2011/01/untuk-kenkawan-je-award-from-kak-yan.html

Terima kasih pada erin yang sudi bagi award kat ayu, tak sangka dapat award dari si manis erin……………

Tapikan, ambil award nie bukan senang-senang jer…ada syarat pula, so layan…….

*******************************************



A. Apa yang membuatkan kamu mula blogging?

Sebab ayu join satu pertandingan yang ben anjurkan, 100 Top wanita FB ben Ashaari…lagipun ayu dah terbiasa komen di FB beliau, dan beliau baru 1 bulan mempunyai akaun blogspot, itu yang terus terjebak dalam dunia blogging.

B. Kamu rasa apa perubahan blog kamu dari dulu sampai sekarang?

Banyak perbezaanya, terutama…ayu dapat ramai kenalan…dan paling suka kawan-kawan selalu singgah masuk ke blog citarasa rinduan, walau ayu sibuk dikedai..ayu terhibur dengan pengalaman dan cerita kawan-kawan blog..

C. Apa yang kamu suka pasal Syarafina Zaini?

Baru follow blog beliau..nanti dah kenal…harap-harap terus jatuh suka…hehehe

Salam ziarah Syarifina Zaini, kak follower awak yang ke 350........nice blog..

D. Tag sekurang - kurangnya 3 orang bloggers yang setia.

  1. Ummi AmnaAmzar http://amnaamzar.blogspot.com/
  2. kak lelord
  3. idara http://idalara.blogspot.com/




PS: selamat malam, hujan dah 2 hari tak henti-henti semoga tak lah berlaku kejadian yang buruk, amin....(Layan tv 2, filem bujang lapuk...terus teringat kat blogger AzieAzah..............kak azie...bak sini 20sen..ayu nak aiskrim...hehhehe)


13 ulasan:

IMANSHAH said...

Salam

Saya salah sorang dari kenalan Ayu kan..wahaha

Citarasa Rinduan said...

salam cikgu iman...
alhamdullilah...ayu suka dengan persahabatan kita..jua persahabatan dengan sahabat-sahabat blogger..

semoga ukhwah kita berpanjangan..amin

eiysya zasya's said...

salam.. terima kasih banyak2.. selamat berkenalan.. =D

btw, nama saya Syarafina Zaini.. akak silap taip.. =)


p/s: pakai cara gadis 20-an..

Citarasa Rinduan said...

salam..sama2...
alam ziarah juga

thank beritahu yer..tak kenal maka tak cinta..heheheh

eelobor said...

hutang aku 15sen mana daaaa?

Insan Marhaen said...

IM bukan boleh tengok cerita Bujang Lapok ni. belum start lagi IM dah terkekeh-kekeh...

alinac lover said...

pengumuman kak :)

p/s-Kelebihan kepada Ahli Alinac Shoppe..setiap pembelian Shock Sale..anda akan mendapat point kumpul sebanyak Rm6 secara percuma!!!

http://www.alinacshoppe.com/2011/01/shock-sale-promotion.html

My MiRa said...

wah...tahniah ye kak......

suke singgah sini...:)

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/01/ga-jose-nak-p-holiday.html

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..tak kene tag heheheh..semoga akak terus sukses dalam dunia blogging nie ya

erienz said...

10q ayu...love u so muchhhh...

My Little Diary said...

salam,

tahniah dpt award... :D

azieazah said...

Terimakasih dok ingat Kak Azie. Jangan mengigau sudah... hehehehe

Amboiii selalu dapat award. Tahniah.