CITARASA RINDUAN

Tuesday, January 25, 2011

Bloglist Sandiwara Seorang Insan@Syafiq Rosli, terima kasih visitorku sekalian….

Jom ramai-ramai kita meriahkan blogslist blog sandiwara seorang insan…..nak join,,..klik sini

Jantina: Perempuan

Hanya buat entry, tuliskan jantina anda dan letakkan url anda di sini, mudah sahaja kan??



PS: sekadar memeriahkan dan menyokong sesama blogger, siapalah aku, tanpa korang? Kan? Kan?, maklumlah...aku berblogging hanya memenuhi luang ku yang lapang, dengan kesibukkanku di citarasa rinduan, sesekali berkenalan dengan korang...hatiku menjadi indah.............terima kasih teman-teman



Terima kasih daun keladi, kepada visitor citarasa rinduan….hari ini, check sumber traffic dari nuffnang….
Sekalung budi untuk
  1. blogger eelobor,
  2. cik mat gebu,
  3. azian,
  4. mak et,
  5. isratul (dapur kecil),
  6. cikgu isza
  7. kak yatie sinar kehidupanku,
  8. kak zaidah, abang muz chilabaeys,
  9. ain noraini,
  10. ummi dan
  11. blogger cikgu hazlin……….

Terharu di atas persahabatan ini…………….indahnya blogspot dengan kalian……

8 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ayu..apa kabar?lama xsinggah kt sini...sihat ker?

kella said...

tahniah kak.. ramai kawan,ramai kenalan.. hati jadi girang...
itu tandanya kita disukai ramai..
insyaAllah.. kalau niat kita ikhlas.. semua jadi betul.. :)

Siti Indrawati said...

Selamat malam ayu..sowilah selalu jengah tp x tinggal jejak..hehehe..sambil2 tunggu waktu nak ambik anak balik sekolah..apa pun biarlah persahabatan ini berkekalan selamanya,amin..

Citarasa Rinduan said...

azatie--
salam..sihat...hehehehe, wah..anak2 dah balik makan coklat ker??


kella--
thanks sayangku...
kak hargai persahabatan kita...sayang kamu


mak et--
hahhahahhaha.......mmg tak di sangkal...awak idolaku..thanks selalu singgah ke citarasa rinduan..

hazlin said...

salam,
eh ada juga tersenarai...
akak suka dtg sini .. rasa fresh je...

Citarasa Rinduan said...

salam kak hazlin

terima kasih meyokong citarasa rinduan.....i luv u

Syafiq Rosli said...

thank sis..hehe

eelobor said...

wah namaku dalam top rank... hihihi